sâmbătă, 21 martie 2009

In aceasta seara mai cade o stea - politica?

Dupa cum se misca lucrurile se pare ca nu prea ii merge bine lui Fenechiu , cel putin asa sustin unii colegi care sunt la Congres
Nu va mai fi vicepresedinte, cu noua conducere nu se mai intelege ( de Orban stiam ca nu se suporta dar nu inteleg de ce nu il mai suporta Crin Antonescu , o sa aflam noi pana la urma) Ceva imi spune ca ii treace prin cap sa se lase de politica si sa se ocupe doar de afaceri. Sa fie un fel de Patriciu la Iasi, dar acest subiect o sa il discutam putin mai incolo. Se aude ca s-ar fi gandit si la persoana care ar putea conduce filiala judeteana . Pot sa spun doar atat: este tanar, (atentie la genul masculin ) destept si a fost cam bolnavior in ultima vreme.

PS Este posbil ca de la astenia de primavara sa fi inteles eu gresit , dar vom vedea ce se va intampla

UPDATE : Fenechiu a luat 770 de voturi iar Vosganian 900 de voturi pentru BPC

8 comentarii:

vladutz de dh spunea...

zau asa...pais e imbolnaveste PNL-ul cu asta la conducere. bine si asa erau ei cam bolnaviori, dar cu unul ca asta (care a si fost la congres) o sa stea partidul mai mult in concediu medical :))

Loredana Popovici - ANTON spunea...

esti rautacios, Marius Bodea s-a imbolnavit in ultima perioada din cauza sistemului. Aminteste-ti ca pe vremea cand era prefect nu a avut concediu medical iar la inundatii a stat zile intregi pe teren. Auzi, da la congres a avut drept de vot ?

Anonim spunea...

Nu cred ca Marius Bodea cel bolnav ar fi o solutie la conducerea judeteana a PNL. Primul motiv ar fi ca nu s-a impus ca un barbat politic cu o carisma speciala. El a fost doar "omul lui Fenechiu" la Prefectura, care a avut sarcina de a semna cu adresa precisa niste acte in niste momente delicate. In rest, pe plan politic sau administrativ nu s-a impus cu nimic. Cu alte cuvinte a fost marioneta perfecta. In "tronul" lui Fenechiu l-as vedea mai degraba pe Adomnitei. Si a atras suficienti bani pentru a-si asigura o cursa lejera, cat a fost ministru al Educatiei (veyi licitatii si alte alea). Desi nici cu Cristina Dobre nu mi-ar fi rusine. E ea o "inocent@ acum, dar are potential, si daca invata repede calculele politice, va reusi sa se impuna. Asa ca vem o ecuatie in care necunoscutele sunt carisma lui Bodea cel bolnav, banii lui Adomnitei si eventualele calcule. A nu se uita ca Marius Bodea, chiar daca e un baiat de treaba, nu are banii lui Adomnitei. Si in politica, banii fac regula!!! Numai sa nu ne grabim!! la ora sta la care scriu comentariul e o simpla ipoteza. Inca nu au venit rezultatele si nu am primit (da Doamne, buna veste a "mazilirii" lui Fene). mai asteptasm si mai vorbim!!
Gabi Cohut

vladutz de dh spunea...

sa stii ca l-am intrebat.mi-a raspuns ca nu s-a inscris in partid (inca)... iar pe lista delegatilor de la iasi nu era! oricum a stat mai mult langa vali salavastru cam tot congresul...parca erau frati! si daca vine la conducerea pnl. Dar stai? daca vine asta, atunci si salavastru ajunge mare! deci ce ziceam eu ca pnl e bolnavior? asa o sa fie in coma de tot!

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Ai o problema cu vali salavastru . Aminteste-ti ca a fost mare in partid deoarece este finul lui Fenechiu. Si ce daca Bodea si Salavastru au stat impreuna, se stie ca sunt prieteni de multa vreme. Apropo, dar Salavastru a revenit in partid cu drept de vot ?

vladutz de dh spunea...

a si votat...si nu am nici o problema cu vali, pur si simplu e retardat! si nah, problema lu' relu ca si la ales fin!pot sa o spun pe fata ca vali salavastru e buba liberala care tot creste, creste. e cretin si nu-mi este rusine sa i-o spun si in fata!

Loredana Popovici - ANTON spunea...

nu numai ca i-o spuneti in fatza , dar si scrieti ca este retardat. Nu sunt de aceeasi parere cu voi , dar fiecare are dreptul la opinie. In final cred ca schimbarea va avea loc in toate filialele nu doar la centru. Parerea me e ca se va schimba si conducerea organizatiei municipale, mai ales ca deputata Cristina Dobre este interesata de aceasta functie . Eu personal as fi mers pe mana Cameliei Gavrila. Oare mai dureaza mult pana se afla rezultatul votului , ca vreau sa ma duc la somn dar pana nu aflu nu am stare ...

vladutz de dh spunea...

sper sa nu se intinda ca ieri....