luni, 23 martie 2009

Urmeaza demiterea lui Eugen Ticau ?

Se pare ca urmatoarea schimbare se va face la Centrului Regional de Plati pentru Dezvoltare Rurala si Pescuit . Amintim ca saptamana trecuta a fost demisa conducerea de la APIA si se spune ca pana miercuri se va face schimbarea si la CRPDRP. Asa ca liberalul Eugen Ticau va fi inlocuit cu democrat liberalul Liviu Bulgaru iar la Directia Judeteana locul lui Bulgaru va fi luat de social democratul Catalin Ivan.

7 comentarii:

Anonim spunea...

Sarut mana,
Eu sper sa nu fie asa...ar fi pacat sa plece un om bun....cu rezultate bune...din cate stiu cele mai bune din tara...

O zi buna in continuare,
Nicolae Lupascu

Anonim spunea...

Parerea mea e ca se inlocuieste cel mei bun om in domeniu din toata tara cu cel mai slab.
Loredana tu cred ca ii cunosti pe amandoi.
Ce parere ai?

Loredana Popovici - ANTON spunea...

M-ai pus in situatia sa dau un raspuns unui anonim, lucru pe care nu il agreez. Asa ca am sa imi rezerv dreptul sa nu imi spun parerea.

Paul Eduard Kmen spunea...

Nu vreau sa fac comentariu la schimbarea lui Eugen Ticau, ci doar sa fac o corectie. Dupa cum a afirmat si la intrebarile primite de la presa din Iasi, conducerea APIA Iasi NU a fost demisa pentru simplul dar extrem de fundamentatul motiv ca Ministrul in sine NU poate demite directorii de centre judetene din APIA. Daca ati fi consultat macar un pic legislatia (a functionarilor publici si a infiintarii APIA) ati fi vazut ceea ce este evident! Ministrul poate sa vrea, dar nu poate sa o faca! De aici si dilema domniei sale din momentul de fata.

Loredana Popovici - ANTON spunea...

sa inteleg ca a aruncat atunci informatia dupa care nu s-a mai intamplat nimic? Adica sunteti tot pe functie ? Recunosc ca nu am mai urmarit subiectul.

Paul Eduard Kmen spunea...

Exact! Dupa cum spuneam si atunci, a fost o simpla declaratie publica.

Anonim spunea...

Nu ne miram Lori ca nu ai urmarit subiectul. Te caracterizeaza, esti slaba(scuze) arunci cu barfe si nu te documentezi mai deloc. Ce conteaza oricum nu te citesti decat tu si iti comentezi singura articolele. Te iubesti singura? Cred ca dupa un asa articol te mangai singura intre perne seara sa nu te auda copilul. Spor la treaba.