marți, 17 martie 2009

Simirad vrea ca doar el sa aiba relatii cu presa

In cursul zilei de astazi , presedintele CJ Constantin Simirad a dat dispozitia nr.159 privind organizarea si intretinerea relatiilor cu opinia publica si mass - media prin care aduce la cunostinta angajatilor din CJ : " Pentru informarea corecta si unitara privind actiunile intreprinse si activitatile desfasurate de CJ Iasi , comunicarea interinstitutionala si cu mass media se va realiza de catre Presedintele CJ Iasi - dl Constantin Simirad iar in absenta acestuia numai de catre purtatorul de cuvant al institutiei."
Si acum vine partea frumoasa ...nerespectarea prevederilor atrage raspunderea disciplinara a persoanelor care se fac vinovate de aceasta , in conditiile legii.
Deci incepand astazi veti vedea in presa doar declaratiile lui Simirad si Tataru, nu tu Serbina, Adascalitei, Chirila si directorii din subordinea CJ.

P.S. Va dati seama ce trauma va fi pentru viitorul vicepresedinte PDL , Constantin Serban ? Eu cred ca acesta este si unul din motive, si-a luat masuri de precautie Simirad sa nu se trezeasca cu surprize prin ziare ...

Niciun comentariu: