marți, 24 martie 2009

Cate semnaturi a strans PDLIasi pentru EBA?

Ce credeti ca avea astazi in mapa de CL proaspatul viceprimar Gabriel Grigore ? Un tabel de stragere de semnaturi pentru Elena Basescu, fiica presedintelui . Oare cate semnaturi au reusit sa stranga pana acum ? O sa incercam sa aflam .

9 comentarii:

Je Suis spunea...

Asta arata ca EBA si-a dat demisia din PD la calcului tatalui ei. Si mai arata cat de mult s-au intors in comunism cei din partidul portocaliu.

Anonim spunea...

domnisoara Loredana,
pana aseara reusiseram sa adunam in jur de 450. dar am intrat in camine si treaba merge mai bine. ne vom atinge targetul stabilit de OTPD-L

Anonim spunea...

Impresionant articol. Ce meserie zici ca ai? Ce chiloti avea vicele? Poti sa ne spui cand a fost la toleta azi prefectul? Fii te rugam cu ochii pe autoritati. imi vine sa vars dupa ce citesc pe blogul tau. Poate nu afisezi ce am scris ca te faci de ciocolata. Poateza ca nu citeste nimeni ce debitezi. Pa frumusete.

mihai spunea...

Pentru anonimul ofticat:

Inseamna ca tu esti un nimeni.
Nu-i asa?

Mihai spunea...

Pentru Anonimul ofticat:

Recunosti si admiti ca esti un Nimeni.
Nu-i asa?

Loredana Popovici spunea...

Pentru anonim, nu ai inteles nimic din ceea ce postez eu pe blog. Oricum te-a deranjat destul de tare ceea ce am spus si sunt curioasa cine esti. Daca esti si politician este si mai grav deoarece ai un limbaj care lasa mult de dorit si mi-e rusine ca respira aerul asemenea personaje.

Je Suis spunea...

"Ce chiloti avea vicele"... mai pedistule, treci la cules de semnaturi, ca te strange de gat Zeus.

Loredana Popovici spunea...

Si inca ceva pentru anonim, daca nu postam eu comentariul tau cum reuseai tu sa ma faci de ciocolata ..... Pentru greata exista lamaie sau varianta cea mai simpla, nu mai citi blogul meu.

Ego Zenovie spunea...

Asa sunt fanii PDL pe toate forumurile ,"magari ,violenti si lipsiti de manera" ,ca seful lor .Imediat cum cineva indrazneste sa spuna ceva de rau de zeul lor trec direct la injurii ,la acuzatii ,la isterii portocalii.