vineri, 13 martie 2009

Fenechiu evacuat din spatiu

Pana la urma deputatul Relu Fenechiu a fost evacuat din spatiul Prefecturii. Cum si in ce conditii nu stiu deocamdata dar am sa va spun mai tarziu. Cert e ca la etajul 1 s-a schimbat butucul de la usa iar camerele sunt goale - fara lucrurile deputatului deoarece oameniii deputatului sunt pe acolo .
Voi reveni cu amanunte desigur
UPDATE: Consilierii deputatului liberali nu stiau ca vin degeaba la serviciu . Cand au ajuns li s-a comunicat ca nu mai au acces in cladire. Ei sunt nemultumiti ca nu pot urca deoarece au spus ca mai au si lucruri personale la birou . Pe de alta parete liu s-a tot spus de cateva zile ca vor fi evacuati dar nah. Ma mira acest lucru deoarece ieri prefectul si deputatul au avut o discutie si se ajunsese la un compromis si sa mai stea pana isi gaseste Fenechiu alt spatiu.

Un comentariu:

Anonim spunea...

Sa vorbim despre angajatii biroului parlamentar. Sa presupunem ca printre obiectele personale din biroul parlamentar era si un pix oarecare, dar era al lor. Cine in tara asta te poate impiedica sa iti folosesti bunul asa cum vrei? Intrebare retorica de fapt. Plus faptul ca nu prea a fost nimeni de fata cand cei care au intrat au pus mana pe documente de partid. Iashigate!