duminică, 22 martie 2009

Iasul il va aduce la sapa de lemn pe Mircea Geoana

Vineri Iasul va fi luat asalt de politicienii de la centru , de data aceasta pentru a participa la o actiune nobila : plantare de puieti pe bulevardul CA Rosetti , actiune ce face parte din campania realizata de Realitatea TV "Romania prinde radacini". 25 de mii de puieti vor fi plantati atat de voluntari dar si de dragii nostri alesi , parlamentarii ieseni de la toate partidele , ministri , primar , presedinte de CJ , etc , etc.
Ei bine ,vineri cu sapa in mana va fi la Iasi si Mircea Geoana, presedintele PSD . Este o zi excelenta deoarece pana atunci vom afla daca Iasul va avea un loc eligibil pe listele pentru PE. Vor fi prezenti la Iasi si membrii comisiei de agricultura din Camera Deputatilor.

P.S. Voi merge si eu sa plantez un copac, nu de alta dar nu pot pierde ocazia sa imi pun numele alaturi de Mircea Geoana , asta asa in semn de recunostinta ca isi va tine promisiunea facuta in luna ianuarie la Iasi, aceea ca vom avea un loc eligibil pe listele pentru PE.

4 comentarii:

Anonim spunea...

Am intrat sa vad stirea, dar nu am putut sa nu observ (ar fi fost si imposibil) "delicatetzea extrem de feminina" a acestui blog. Initial mi s-a parut copiat de pe pitzipoanca.org, dar probabil ma insel.
Oricum,pe langa stelutze sclipicioase, priviri semiexpresive si floricele glamour, cred ca ar mai merge bine niste perdele si un mileu.
Poate si un bibelou, la o adica. Ca gusturile nu se discuta si nu poti sa te in gustu' omului.

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Nu am postat nicio stire,era doar un comentariu ironic, dar in fine. Continua sa ma mire insa unii destepti, care isi dau cu parerea. Daca mie mi-a tunat sa imi postez fel de fel de sclipituri este doar problema mea deoarece este blogul meu. Uite ca mi-ai dat o idee, am sa mai postez si alte delicatezte feminine. Esti doar un biet misogin care nu ai ce sa comentezi asa ca vb de bibelouri si perdele. In ceea ce priveste perdelele , cu siguranta le folositi voi zilnic. Sa traiti bine!

Anonim spunea...

Hopa s-a basicat doamna. Civilizat , fina dama si misto asta cu perdeaua. Pai daca ai asa imaginatie bre de ce nu postezi si poze cu mneata goala? Rusine, nu se face- ti-ai tras blog si faci ce vrei pe el? Apropo- ce sunt alea "sclipituri"? Nu cumva ai facultatea de litere? Limba noastra-i o comoara....

Loredana Popovici - ANTON spunea...

din moment ce esti familiarizat cu 'succesuri' sunt convinsa ca poti dezlega misterul cuvantului 'sclipituri'