marți, 4 august 2009

Un " protejat al sistemului" voia sa arunce un bloc in aer


Ca traim intr-o lume tampita nu mai este un secret. Dar e grav cum sunt tolerate anumite lucruri . Marti in jurul orei 18.00 mai multi ieseni din cartierul Mircea cel Batran au avut emotii ca vor sari in aer. Culmea, din cauza unui scandalagiu care locuieste FARA FORME LEGALE IN ACEL APARTAMENT.


Ioan S. (55 ani) locuieste din 1996 fara forme legale in blocul E1 Sc. D, si s-a facut remarcat prin scandaluri si betii. Isi teroriza de ani de zile vecinii si mai nou a inceput sa se certe cu ei pe motiv ca nu era de acord sa se faca investitii in scara respectiva.Desi nu isi platea utilitatile , a avut tupeul sa se impotriveasca sa se izoleze termic blocul. Vecinii au chemat politia iar " domnul " a fost invitat la sectie unde a fost amendat . Bineinteles ca acesta era beat si cand s-a intors acasa, " umilit " le-a spus vecinilor" am sa va arat eu voua".


Si le-a aratat.

A dat drumul la gaze si a plecat intr-o crasma de langa bloc unde astepta sa se produca explozia. Numai ca individul a fost prins de politisti. Norocul vecinilor a fost ca individul nu era conectat la reteaua de gaz metan ci avea butelie.

De data aceasta politistii nu l-au mai dus la sectia de politie nr. 6 , ci a facut o plimbare mai lunga , pana la spitalul de nebuni.


In conditiile in care legea permite evacuarea rau-platnicilor din apartamente, imobilul fiind administrat de Termoservice, cum a fost posibil sa se ajunga la asa ceva ???

Este o intrebare adresata autoritatilor si indicat ar fi sa se ia masuri . Acum a fost vorba doar de un scandal, insa se putea intampla o tragedie.

Declaratiile politiei le puteti citi aici


PS Multumesc Mihaela pentru fotografie.



4 comentarii:

dumi spunea...

mai are rost sa zic faptul ca sunt zeci de persoane care locuiesc ilegal in imobilele municipalitatii si ca nimeni nu face nimic? multi nu isi plates chiriile si cu toate acestea sunt pasuiti in timp ce altii se chinuie in chirii?!?

Loredana Popovici - ANTON spunea...

sigur ca are rost , daca vor fi mai multi care vor spune , poate se va intampla ceva

Anonim spunea...

sa-si faca treaba mai bine andries

Anonim spunea...

E Andries stapanul imobilelor din Iasi? E singurul care trebuie sa isi faca treaba? Nu cred