duminică, 23 august 2009

Pe Soseaua Mortii se trece, mai nou, cu masina peste politisti

"Ce face un sofer cand este tras pe dreapta de un politist ?
Trece peste el"

Nu este un banc este o realitate crunta, un individ ce are carnet de o luna de zile a trecut ieri noapte in zona Metro peste un politist deoarece "s-a panicat cand a vazut ca este tras pe dreapta de politist". Adica nu a mai putut face manevrele la masina , nu ca ar fi avut individul acesta instincte criminale si a vrut sa omoare politistul.

"Politistul C.C de 23 de ani accidentat in cursul noptii a ajuns la UPU de la Spitalul de Urgente,, Sfantul Ioan". Pacientul cu traumatism craniocerebral cu pierdere de cunostiinta anamnestic,traumatism toracoabdominal,luxatie scapulohumerala stanga,fractura trohiter stang-a necesitat reevaluare in echipa mixta-omedic de urgenta,ortoped -traumatolog,chirurg de urgenta ,chirurg recontructiv-si a beneficiat imediat de rezolvarea leziunilor ortpedice. Intrucat exista suspiciunea leziunilor cerebrale postraumatice pacientul va fi evaluat suplimentar in UPU de la Spitalul de Neorichirugie .In functie de rezutate si starea clinica pacientul va reveni la Spitalul de Urgente,, Sfantul Ioan", spune coordonatorul UPU, medicul,Tudor Ciuhodaru.


Ce dracu cauta asemenea indivizi pe sosele? Ar fi cazul sa se inceapa si la permisele astea sa se dea in serios ca prea multe nenorociri se produc. Ideal ar fi sa fie calcati cu masina indivizii care se lasa cumparati si dau permisul tuturor , chit ca ei habar nu au legislatie si nu conduc prudent.

Niciun comentariu: