miercuri, 19 august 2009

A ramas TVR Iasi fara realizatori ?

Citesc un comunicat interesant de presa, nimic iesit din comun in prima parte, insa a doua mi-a atras atentia : realizatorii emisiuni Carmen Ungureanu şi Vasile Arhire, vor găzdui talentaţi meşteri populari, rapsozi ai locului.

Sincer imi este greu ca toti realizatorii de emisiuni sunt plecati in concediu si trebuie directorul Arhire sa isi sacrifice niste ore de sef si sa coboare la munca de jos a talpasilor. La ce munca va avea , eu as fi tare invidioasa in locul colegilor de la TVR Iasi , dar cine stie, poate intr-o zi , daca unul se imbolnaveste il vom pe Arhire facand planton vreo 4 ore la Parchet sa filmeze nu stiu ce infractor. Sau poate nu , pentru ca acolo nu se promoveaza comorile turistice din Moldova unde este aer curat si se poate relaxa intr-un peisaj de vis, în scoica muntelui.


Iata si comunicatul de presa


TVR Iaşi oferă telespectatorilor o nouă vacanţă de neuitat, promovând comorile turistice din regiunea Moldovei la nivel naţional pe canalul TVR3. Duminică, 23 august 2009, începând cu ora 17.00, telespectatorii sunt invitaţi să urmărească transmisiunea în direct de la Slănic Moldova pe canalul naţional TVR3, un cadou făcut iubitorilor de aer curat şi relaxare din întreaga ţară. Telespectatorii fideli vor fi răsplătiţi cu un sejur pentru două persoane la pensiuni din zona Slănic Moldova.Într-un peisaj de vis, în scoica muntelui, TVR Iaşi porneşte în excursie vizitând salina de la Tg. Ocna, invitând apoi telespectatorii să savureze apa vie de la izvoarele fermecate ale staţiunii Slănic Moldova şi aerul purificator al muntelui."
Realizatorii emisiunii, Carmen Ungureanu şi Vasile Arhire, vor găzdui talentaţi meşteri populari, rapsozi ai locului, pe dl. Andrei Şerban, Primarul oraşului Slănic Moldova, profesorul Dante Cotescu şi invitata specială, Alexandra Ungureanu.

Niciun comentariu: