miercuri, 12 august 2009

Avem zahar si faina " moca" pentru campania electorala

Uite o veste buna pentru cei care au mai practicat acest sistem . Presa centrala scrie ca aproximativ 28 milioane de români care au venituri sub cele minime vor primi câte 4 kg de zahăr şi 15 de făină. Banii provin din Fondul European de Garantare Agricolă si vor beneficia cei cu un venit minim pe economie, şomerii care primesc indemnizaţie de şomaj, dar şi pensionarii care au remuneraţii sub 400 de lei pe lună şi persoanele cu handicap grav.


Anul trecut UE a alocat tarii noastre 24 de milioane de euro, iar la Iaşi au ajuns 1.800 tone de făina şi 620 de tone de zahar. S-au împărţi 19 kilograme de făină şi 7 kilograme de zahăr pentru fiecare persoana. Anul trecut lista cuprindea 89.725 de beneficiari.
Evident ca nu au lispit scandaluri si acuzatiile ca aceste produse au fost impartite in scop electoral , dar bineinteles ca nimeni nu s-a sesizat deoarece risca tara noastra sa nu mai primeasca produsele. Mai mult, au beneficiat acest produse persoane decedate , plecate la munca in strainatate sau care nu se incadrau in criteriile impuse insa erau rude cu primarul , secretarul, consilierul si femeia de serviciu din primaria comunala.

Niciun comentariu: