marți, 25 august 2009

Iasul nu este ciumat , liderii nu sunt luati in seama la Bucuresti

Citesc o intrebare pertinenta a deputatului Movila pe blogul sau : Nu suntem ciumati, nu ?
"Nu am auzit ca Elena Udrea sa fie invitata aici la nici macar un eveniment pentru promovarea Iasului turistic. Pe langa faptul ca Primaria sau Consiliul Judetean nu fac nimic in acest sens. Nu avem nici un fel de strategie pe aceasta tema. Nu reusim sa realizam niciun eveniment despre turism care sa ne scoata in evidenta"
Foarte adevarat , insa cateva ntrebari :

1. De la ce partid este ministrul Udrea

r. PDL

2.Cine conduce Primaria si Consiliul Judetean?

r. PSD si PDL - (nu doar cele doua institutii ci si Prefectura care are 2 subprefecti PDL ) , de la PDL Constantin Serban vice la CJ si Gabriel Grigore viceprimar

3. Ce act important s-a semnat in urma cu aproximativ 2 saptamani ?

Parteneriatul pentru Iasi in cadrul coalitiei - ca Iulian Serban a votat in BPJ impotriva acestui pact sau Mihaela Popa nu a girat acest pact nu mai are importanta pentru cetateanul de rand .
IMPORTANT E CA S-A SEMNAT iar cei care au semnat sper sa aiba decenta sa respecte promisiunile facute in fata cetatenilor. Ca va certati intre voi in cadrul partidului si a partidelor este prea putin important pentru iesean, vor fapte si nu vorbe.


Domnule deputat,

De ce nu a venit niciodata ministrul Tineretului si Sportului la Iasi sa ne promita si noua un centru sportiv multifunctinal ? Avem subsecretar la acest minister, domnul Costi Neagu , ce a facut acest domn , in afara de campanie Elenei Basescu ? Pentru Iasi nu a facut NIMIC
Ce a facut Dan Carlan , secretarul de stat la ministerul Mediului pentru Iasi ? Concret ?? NIMIC , domnul Constantin Axinia , secretar la ministerul Transporturilor a dat, in sfarsit, avizul si se va face bariera de la Tigarete , putin dar macar a facut ceva. Am dat stirea din luna ianuarie ca se va da avizul , suntem in luna septembrie acusi si bariera tot nu este . Poate la anul se va si face ..
Dar cum viteza moldoveanului este incet incetisor si pi loc de asta si Iasul infloreste.
Asa ca dle Movila, este de-a casei Elena Udrea , nu aveti decat sa o luati de manuta si sa o aduceti la Iasi ....

Niciun comentariu: