miercuri, 26 august 2009

Gheorghe Nichita canta in seara aceasta : " Like a virgin"

Nu am inteles pana la o anumita ora , de ce Gheorghe Nichita a avut puterea sa zambeasca dupa o sedinta furtunoasa de consiliu judetean in care a fost facut cu ou si cu otet de "razvratitul" Constantin Simirad. Dupa ce a dat declaratii presei 2 minute a zbugit-o din primarie spre aeroport. Am intrebat in stanga si in dreapta ce se intampla la aeroport si nimeni nu stia ce sa spuna. Persoana cu functie mare (nu se spune cine) mi-a spus ca Nichita este la Bucuresti si ma gandeam ca se rupe Coalitia si a fost chemat de urgenta. Cand colo, dom' primare se pregatea sa se dezlantuie in Parcul Izvor, aproape de scena, pe ritmurile "neortodoxe" ale Reginei Pop.


Primarul va fi la concert impreuna cu familia sa. Domnule Primar , poate imi aduceti si mie un autograf al Divei ! Daca nu , poate ne spuneti cum a fost concertul si cine este cel mai infocat fan din familia dvs.

2 comentarii:

Blogoslovul spunea...

Cică el nu prea ar fi vrut să meargă, că avea programat un meci cu Trofor pe terenul mic de la Poli, dar aia mică a' lui l-a bătut la cap întruna că toţi prietenii ei se duc, şi numai ea stă ca proasta acasă.
Aşa că a luat-o de mânuţă, s-au suit în avion şi... mână birjar la Izvor.

Azi dimineaţă dădea deja buzz la toţi prietenii şi ea, şi tacsu, să se laude cu autograful Madonnei de la avatar.

Lu' Gigi, cică i-a semnat Madonna direct pe banderola cu tricolor din gât, cu care venise la concert. A promis că o aduce şi la următoarea şedinţă de CL, să-l oftice pe Ionescu

Loredana Popovici - ANTON spunea...

pai ea nu a plecat imediat dupa concert?