marți, 18 august 2009

Victor Chirila va fi din nou ginere iar Dan Carlan va fi nas... din nou

Sau cel putin asa vrea

Liberalul Victor Chirila a fost mutat, in calitatea sa de consilier personal al presedintelui Constantin Simirad intr-un birou neluxos, cu mobila si covoare vechi, mostenite de la vechea conducere a CJ. Nu-l deranjeaza prea tare acest lucru si mai mult se gandeste foarte serios sa-si faca ordine in viata personala. Are 54 de ani si deja are ganduri serioase pentru ca vrea sa renunte la statutul de divortat si sa se recasatoreasca. Cu cine anume, nu a vrut sa dezvaluie."Vreau sa-mi refac viata. Este normal sa fiu cu cineva pentru ca sunt divortat de cativa ani. Cand voi face nunta nu pot sa va spun, eu vreau sa ma insor, dar intai trebuie sa o cer de nevasta si pe ea si evident sa accepte", a declarat Victor Chirila.

aca pana acum tensiunile era vizibile, inclusiv in randul functionarilor, liderii politici de la nivelul Consiliului Judetean au lasat deoparte disputele si se ocupa si de viata personala, unde mai nou, o parte dintre ei au un nou statut. Noul vicepresedinte PD-L, Constantin Serban, pe langa faptul ca a preluat functia pe care o asteapta de anul trecut, mai nou este proaspat bunic. Fiica sa a nascut, zilele trecute, o fetita de 3,2 kilograme. O fotografie cu Anastasia-Maria va fi asezata in noul sau birou din CJ, care este cam "rece". "Nu sunt un adept al biroului, dar este neplipsit din activitatea unui functionar. E putin rece, o sa-l mai dotam, iar primul lucru pe care il voi aduce va fi o fotografie cu nepotica Anastasia-Maria", a declarat Constantin Serban.

Observ ca va fi chef mare in familia PDL si asta pentru ca traditia spune ca nasii copilului vor fi nasii de cununie ai parintilor, iar acest statul il are nimeni altul decat Dan Carlan.

Niciun comentariu: