miercuri, 26 august 2009

Elena Udrea vine la Iasi?

Postul meu se pare ca a fost luat in seama de domnul deputat Petru Movila


Invitaţie către,
Doamna Elena Gabriela Udrea, Ministrul Turismului

Doamnă Ministru,
Foarte mulţi ani municipiul Iaşi era considerat drept "Capitala culturală a României". Sînt conştient că acest titlu nu mai este de foarte multă vreme atribuit Iaşului, oraş care a fost ignorat, tratat cu indiferenţă şi ocolit din punct de vedere al proiectelor, ani la rînd, de către administraţia centrală. Este drept, nici autorităţile locale ieşene care s-au perindat pe la conducerea orasului şi judeţului nu s-au îngrijit să promoveze, aşa cum se cuvine, valorile culturale şi turistice ieşene. Pot spune că, în afară de nenumăratele lăcaşuri de cult, adevărate monumente istorice, municipiul şi judeţul Iaşi au şi un potenţial turistic important pentru a fi luat în calcul în proiectele de promovare ministeriale derulate la nivel naţional şi chiar internaţional.
Avînd în vedere aceste lucruri, vă adresăm invitaţia de a veni la Iaşi pentru a vizita cîteva dintre punctele care ar putea redeveni obiective naţionale turistice importante, obiective care ar putea fi incluse în proiectele de promovare ale ministerului pe care îl conduceţi.
În speranţa că veţi da curs acestei invitaţii, vă mulţumesc şi vă aştept.
Cu stimă,
deputat Petru Movilă

2 comentarii:

Anonim spunea...

Uraaaa, vine Nuti! Facem o hora in Piata Unirii si uitam de criza, de somaj, de criza politica la nivel local si de lipsa oricarei atractii turistice. Noi nu suntem in stare sa terminam o data lucrarile la Teatrul National, singurul loc unde te puteai bucura de un pic de cultura. Sau poate chemam turistii sa le aratam originala inovatie arhitecturala a cubului din fata teatrului...

Anonim spunea...

o invita pe doamna organ la Iasi.

ce motiv mai bun sa cheltui cateva sute de milioane pe mici,friptuturi,bautura,etc pt umflatii astia?

nu m ar surprinde sa accepte ca na..vin alegerile..tre prostit pt a 1000 a oara poporul.

"destept"e movila asta.