marți, 11 august 2009

Dedesubturile sedintei extraordinare de CJ

La sedinta de CJ a vorbit PENTRU PRIMA DATA in cadrul sedintei , o doamna consilier PNL care se numeste Elisabeta Lupu daca nu ma insel. A tinut teoria chibritului celor de la PDL si PSD iar esenta era ceva de genul "tara se arde si baba se piaptana". Un demers laudabil al dnei , nu zic, mai mult d-nei este convinsa ca aceasta coalitie PSD-PDL se va rupe cat de curand. () Stie ea ceva ce noi nu stim ??? Intrebarea mea e, daca tot are laptop, si si-a facut speech-ul de interventie in cadrul sedintei , de ce l-a citit de pe foaie si nu de pe laptop ???? Cine stie , poate i-a scris interventia chiar Relu Fenechiu, seful ei de partid.


3 comentarii:

Anonim spunea...

Citind titlul am avut senzatia ca voi afla cine stie ce mari aranjamente de culise si ce mari dezvaluiri ale presei de Iasi vis a vis de evenimentele petrecute la respectiva sedinta. Dar ca sa citesc depre o cucoană care a deschis si ea gura din plictiseala, ca sa se bage si ea in seama pentru ca nimeni nu o baga defel, desi e ocupanta de scaun intr-o reuniune e chiar vorba ta "cretinism". Am sperat ca macar cele spuse de ea sa fie ceva care sa imi atraga atentia. Ce faceti fratilor la Iasi? Si cu politica si cu presa? Chiar asa o lalaiti la greu?? Pai astea sunt subiecte? Doamne fereshte!! Si tocmai cea care se miră de întrebări "cretine", relatează tocmai astfel de "fleacuri"? În ce hal a ajuns presa de Iasi? Emigrati fratilor de akolo!!!!!!!!!!!

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Incearca sa nu depasesti limita , pentru ca am mai spus-o si o repet , nici presa din Bucuresti nu este mai breaza. Asa ca lasa aerele de Bucuresti, ca daca ai ajuns acolo nu inseamna ca ti-a pus Dzeu mana in cap.

vladutz de dh spunea...

loredana, aia e MAGDALENA LUPU :p