miercuri, 10 iunie 2009

Asa este domnule Grigore? Eba trebuia ajutata ...

"Cu prietenie,
cel care a scos in colegiul tau (plus Eba, recunosc) mai mult decat tine, cel care ai mai candidat o data (si odata) acolo…
pentru conformitate: Gabi Grigore"

Adica viceprimarul Iasului, un tip simpatic de altfel. De pe blogul lui Micu am ajus pe blogul lui Ivan unde citesc comentariul lui Grigore si mi-a sarit in ochi paragraful postat mai sus . Pedelistii toti se lauda acum ca au obtinut cele mai multe voturi deoarece eba este a lor. Bon , haideti sa ne amintim si sa revedem ce declaratii faceau inainte ; nimeni nu spunea nimic despre campanie si strangere de semnaturi atunci cand erau intrebati . Gabriel Grigore chiar a fost prins cu un tabel in mapa de consiliu local si ce spunea ???
Era un tabel pe care l-am primit de la organizatia de tineret. Vroiam sa vad tabelul pentru a sti daca e legal. Noi nu ne ocupam de strangere de semnaturi pentru Elena Basescu, probabil ca are reteaua ei de colaboratori la Iasi"

Acum se lauda cu numarul de voturi , domnul Carlan am inteles ca a fost felicitat pentru scorul bun obtinut la Iasi si bineinteles ca nu va fi schimbat din functie, oricat ar urla oajdea spanu si mihaela popa.
Am pus si pe blog acest lucru si bineinteles ca am fost " ridicata in slavi" de pedelisti la acea vreme.

2 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

Acum intelegi de ce postez poze cu pisici? :)

Loredana Popovici - ANTON spunea...

super tare . Asa e, pisicile nu sar la gatul tau