miercuri, 24 iunie 2009

Aveti grija cand va angajati o bona

A fost mama dar si-a ucis bebelusul iar dupa 3 ani de la crima Politia nu a reusit inca sa o gaseasca. Este bine insa ca avertizeaza populatia ca MATRESCU OANA-ANDREEA este periculoasa. Sunt multe familii care cauta bona.

La data de 28.04.2009 Tribunalul Iaşi a emis mandatul de executare a pedepsei nr.786 prin care s-a luat măsura condamnării la o pedeapsă de 10 ani închisoare pentru comiterea infracţiunii de omor calificat. În fapt s-a reţinut că în ziua de 27.10.2006, în timp ce se afla singură în apartamentul tatălui său, a lovit, în mod repetat, cu capul de marginea chiuvetei din baie, pe fiica sa în vârstă de 3 luni. În urma loviturilor, victima a suferit leziuni grave intracraniene ce au determinat decesul acesteia după 2 ore. Din investigaţiile efectuate până la această dată de poliţie nu s-a reuşit depistarea sa, însă au fost obţinute date din care rezulta că a lucrat atât la o secţie de confecţii dar şi ca "bonă" pentru îngrijirea unui copil minor. Având în vedere modul în care a comis fapta, cea în cauză a fost încadrată în categoria "infractori periculoşi

Un comentariu:

Anonim spunea...

Nu te supara stiri de ora 17 aici se dau? ceva cu violuri sau pedofili nu aveti? Sigur ai probleme. Cred ca te iubeste numai mama ta. Hatz.