joi, 4 iunie 2009

Unde e puterea exemplului?- iar vorbesc tampenii ca nu mai exista asa ceva

Este o intrebare idioata deoarece nu avem ce exemplu lua in ziua de azi de la clasa politica sau apolitica mai nou.
Nu am inteles rostul marcarii la Iasi a zilei mondiale a mediului. Prefectul Victorel Lupu anunta cu cateva zile in urma ca" Am decis să ecologizăm un teren vast din partea locului, teren care face parte din rezervaţia naturală de acolo. Zona este afectată de prezenţa masivă a ieşenilor în week-end, la iarbă verde, momente în care nu toţi înţeleg să păstreze mediul curat. Am invitat funcţionari din mai multe direcţii şi instituţii ieşene şi sperăm că vom fi circa 200 de persoane" - adica si sefii institutiei vor participa la curatirea mediului.
Ei bine, nu a fost sa fie asa, au fost scosi probabil fortat cativa functionari, ( hai sa fim seriosi cine avea azi chef sa urce dealurile si sa curete gunoaiele) iar sefii nu.

Prefectul Lupu a motivat ca are audiente, subprefectul Tomaseschi probabil a stat si el pe la birou. Celalalt subprefect Cristian Angheluta a fost insa doar a supervizat actiunea.
Ziua Mondiala a Mediului nu este pentru toata lumea daca tot a organizat Prefectura aceasta actiune????

Las ca vine 7 iunie Ziua Mondiala a Nepasarii - politicienii , pseudopoliticienii si alte genuri ciudate si enervante vor incerca atunci sa culeaga voturile de la populatie insa poporul va sta acasa sa se odihneasca dupa o saptamana grea de munca si ani multi de dus cu zaharelul.

Niciun comentariu: