miercuri, 24 iunie 2009

Comunicatul de la ANP cu privire la arma gasita

COMUNICAT DE PRESĂ
din data de 24.06.2009


În data de 23.06.2009, în jurul orelor 13.25, s-a prezentat în poarta de acces a Penitenciarului Iaşi, numita C.I., cu domiciliul în municipiul Iaşi, solicitând să viziteze, în calitate de concubină, o persoană privată de libertate aflată în custodia acestei unităţi.
Cu ocazia controlului antiterorist specific, efectuat de către şef post control nr.1 asupra bagajului, a fost descoperit în poşeta acesteia un pistol, marca ROHM R6 90, cal.315K, model PTB 759, de producţie germană, cu 2 cartuşe cu gaze. Un cartuş se afla în încărcător, iar celălalt pe ţeava armei.
Iniţial, numita C.I. a afirmat că nu deţine obiecte interzise a fi introduse în unitate şi a încercat să împiedice controlul asupra unui compartiment al genţii personale. Numai prin vigilenţa şi profesionalismul angajaţilor Penitenciarului Iaşi s-a reuşit evitarea producerii unui eveniment ce ar fi putut avea consecinţe deosebit de grave.
La solicitarea de a prezenta permisul de port-armă, persoana în cauză a declarat că nu posedă un asemenea document.
Directorul penitenciarului a informat IPJ Iaşi - Serviciul Arme şi Muniţii, care a trimis un echipaj la unitate şi a reţinut pentru cercetări pe cea în cauză, confiscând armamentul şi muniţia descoperite.


BIROUL RELAŢII PUBLICE ŞI MASS-MEDIA

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asa si? Copy paste e simplu. Nu te forta sa raspunzi sa nu te ia ametelile, sa lesini singurul neuron.

Loredana Popovici spunea...

Papushe, am postat special comunicatul pentru colegii mei care nu il aveau dar esti prea limitat sa faci diferenta intre un articol si un comunicat oficial de presa