miercuri, 24 iunie 2009

Comunicatul de la ANP cu privire la arma gasita

COMUNICAT DE PRESĂ
din data de 24.06.2009


În data de 23.06.2009, în jurul orelor 13.25, s-a prezentat în poarta de acces a Penitenciarului Iaşi, numita C.I., cu domiciliul în municipiul Iaşi, solicitând să viziteze, în calitate de concubină, o persoană privată de libertate aflată în custodia acestei unităţi.
Cu ocazia controlului antiterorist specific, efectuat de către şef post control nr.1 asupra bagajului, a fost descoperit în poşeta acesteia un pistol, marca ROHM R6 90, cal.315K, model PTB 759, de producţie germană, cu 2 cartuşe cu gaze. Un cartuş se afla în încărcător, iar celălalt pe ţeava armei.
Iniţial, numita C.I. a afirmat că nu deţine obiecte interzise a fi introduse în unitate şi a încercat să împiedice controlul asupra unui compartiment al genţii personale. Numai prin vigilenţa şi profesionalismul angajaţilor Penitenciarului Iaşi s-a reuşit evitarea producerii unui eveniment ce ar fi putut avea consecinţe deosebit de grave.
La solicitarea de a prezenta permisul de port-armă, persoana în cauză a declarat că nu posedă un asemenea document.
Directorul penitenciarului a informat IPJ Iaşi - Serviciul Arme şi Muniţii, care a trimis un echipaj la unitate şi a reţinut pentru cercetări pe cea în cauză, confiscând armamentul şi muniţia descoperite.


BIROUL RELAŢII PUBLICE ŞI MASS-MEDIA

2 comentarii:

Anonim spunea...

Asa si? Copy paste e simplu. Nu te forta sa raspunzi sa nu te ia ametelile, sa lesini singurul neuron.

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Papushe, am postat special comunicatul pentru colegii mei care nu il aveau dar esti prea limitat sa faci diferenta intre un articol si un comunicat oficial de presa