joi, 11 iunie 2009

A murit Daniela Onutu - sefa de la pasapoarte


In jurul orei 14.00 Daniela Onutu a incetat din viata . Dumnezeu sa o ierte .

9 comentarii:

Anonim spunea...

O doamna extraordinara! Dumnezeu sa o ierte! Condoleanta familiei indoliate

Daniel Matasaru spunea...

O femeie extraordinara si un profesionist desavarsit!

Dumnezeu sa o ierte!

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Dumnezeu ii ia doar pe oamenii buni. Cum a fost si cazul Sorinei Giosanu. Amandoua au murit de cancer cand erau inca in floarea varstei

Anonim spunea...

In asemenea momente te intrebi unde este atat de invocata dreptate divina? Ia Dumnezeu la el toate persoanele de calitate, de calibru si lasa pe toate javrele sa populeze pamantul. Pe de alta parte spui ca poate e mai bine asha
Si Sorina Giosanu si D-ana Onutu, femei tinere si extrem de frumoase, poate nu meritau sa traiască un chin inutil. E nenorocire cat de multi oameni tineri sunt secerati de cancer. A pierdut lumea o doamnă de o finete si de o delicatete rar intalnite. Dumnezeu sa o ierte! Sincere condoleante familiei indoliate!!(G.C.)

Anonim spunea...

un om si un profesionist extraordinar. era foarte greu sa n-o remarci. era plina de viata, intotdeauna stia ce si cum trebuie facut. iti dadea senzatia de siguranta, desi, multe greutati si hopuri a avut de trecut la viata ei, fara vina. a fost un om cerebral, constient de responsabilitatile pe care le avea. era, practic, imposibil sa n-o indragesti, cel putin pentru simplul fapt ca, atunci cand stateai de vorba cu ea, constatai ca nu e totul pierdut in tara asta. mai aveam oameni carora le pasa de ceea ce se intampla si care incercau, prin daruire si profesionalism, sa-si duca treaba pana la capat, fara devieri de la conduita. a fost un om exceptional cum rar intalnesti in lumea aceasta. a avut multi prieteni si foarte putini dusmani (in general, parvenitii si lichelele). Nu poti sa nu te intrebi de ce tocmai pe ea a tinut Dumnezeu sa o ia la Dansul!... Dar, asta nu mai tine de noi. Noi putem doar sa-i urmam exemplu si sa ne-o amintim mereu asa cum a fost ea: o mama adevarata, un bun profesionist, un adevarat prieten. Dumnezeu sa o odihneasca in pace si sa-i arate calea spre El! Amin.
M.

Marius Pârciu spunea...

Chiar este un soc. Azi sunt sanatosi (sau cel putin asa par) si peste noapte...
Dumnezeu s-o odihneasca!

Madalin Taranu spunea...

Am lucrat 5 ani impreuna cu doamna Onutu. Un om desavarsit de la care am avut oricand de invatat, atat pe plan profesional, dar si din punct de vedere al experientei de viata.
A fost o femeie adevarata din toate punctele de vedere.

Dumnezeu sa o odihneasca in pace!

Anonim spunea...

Cine nu a cunoscut-o pe dna Onutu nu poate spune prea mult. A fost un om intre oameni. O valoare care nu s-a facut remarcata decit prin profesionalism. Nu scandaluri de presa.
Dumnezeu s-o ierte si sa-i fie tarina usoara!

Adriana Boţoc spunea...

Dumnezeu să o odihnească!
De la Focșani, sincere regrete! Am cunoscut-o tangențial. O femeie cu "ştaif" cum se spune...care s-a dedicat muncii sale.