miercuri, 24 iunie 2009

Manipulare prin cutremure de pamant

Într-o declaraţie pentru Realitatea TV, Gheorghe Mărmureanu, directorul Institutului de Fizică a Pământului, spune că din cauza construcţiilor haotice, pagubele vor fi foarte mari. Mărmureanu speră că propunerile specialiştilor săi vor fi transformate anul acesta în normative de construcţie. Dar numai dacă va fi sprijinit de Vasile Blaga, ministrul Locuinţei. - am preluat de pe realitatea.net Observ ca din ce in ce mai des se tot vb despre marele cutremur care va afecta Moldova. Unii din tara asta sunt convinsa ca abia asteapta sa mai scape de moldoveni insa am inceput sa ma satur sa ii vad pe toti cu manipuleaza. La inceput cand a zis de cutremur l-am crezut dar acum cand vad ca de fapt el speră ca propunerile specialiştilor sa fie transformate anul acesta în normative de construcţie daca va fi sprijinit de Blaga e clar ce se urmareste.

PS O stire haioasa mi-a trimis-o alex : O maimuţă a urinat pe preşedintele zambian Rupiah Banda, în timp ce acesta susţinea o conferinţă de presă, relatează Reuters


2 comentarii:

Anonim spunea...

Iar ai guitat un articol de rahat. Nu ti-e jena de tine si blog-ul tau de ciocolata? Ai probleme daca te amuza "urinatul".

Anonim spunea...

Frustrato scoate copii de pe blog. Mai bine pune-l pe tata lor. Sau te-a lasat. Il inteleg.