duminică, 28 iunie 2009

Dupa 7 luni Fenechiu afla de problemele cetatenilor din colegiu

Citesc din comunicatul de presa trimis de biroul de presa a deputatului Relu Fenechiu .
"Deputatul Relu Fenechiu s-a aflat astăzi în mijlocul locuitorilor din comuna Ciurea, .................În timpul vizitei sale, dl Relu Fenechiu a stat de vorbă cu locuitorii comunei Ciurea, de la care a aflat care sunt problemele locale. Locuitorii comunei au semnalat ca principale probleme: iluminatul public, alimentarea cu apă şi nu în ultimul rând, necesitatea reabilitării drumului Ciurea – Picioru Lupului – Slobozia.
Domnia sa a declarat că va face toate demersurile necesare către autorităţilor locale în vederea rezolvării cât mai rapide a acestora. Dl deputat i-a asigurat pe cetăţeni de disponibilitatea sa de a se implica în soluţionarea problemelor comunităţii locale".
Foarte emotionant , chiar mi-au dat lacrimile mai ales cand am citit ca "Dl Relu Fenechiu a afirmat că este necesar pentru orice politician român să coboare din aşa - zisul „palat de cristal” în mijlocul cetăţenilor care i-au oferit încrederea, pentru a putea înţelege nevoile acestora dar şi pentru a identifica soluţii viabile de rezolvare a problemelor ".
Dle Fenechiu cam greu ati coborat din palatul de cristal , tinand cont ca au trecut ceva luni de cand acei oameni v-au oferit votul. Dar vorba romanului, niciodata nu este prea tarziu.

2 comentarii:

Anonim spunea...

salut,
interesante articole
daca vrei sa luam legatura www.fight4romania.com
multumesc

ps:pentru ca esti cu ochii pe autoritati :)

Anonim spunea...

Anonimule de la 18:49 cred ca esti din alt episod. Ce autoritate e Fenechiu? Cred ca vrei s-o agati pe Lori si te bagi in vorba. Pentru contacte sunt altfel de blog-uri si site-uri.