luni, 22 iunie 2009

Cum se lafaie parlamentarii pe banii nostri - un exemplu, Fenechiu

2312 lei este doar factura la telefonul mobil

Nu-i asa ca e minunata tara asta pentru UNII oameni ? cati romani sunt nevoiti sa traisca lunar cu un venit de 700 de lei ? Foarte multi , dar credeti ca ii intereseaza pe alesii nostri atata vreme cat ei beneficiaza de tot confortul necesar , PE BANII PUBLICI?

Asta este doar un exemplu din cele multe

5 comentarii:

Anonim spunea...

Mai bine mergi la Prima tv la carcotasi ca nu prea ai articole si pareri proprii. Te bagi in seama aiurea. de unde frustrarile astea ale tale? Oare din cauza taliei?

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Chiar ma gandeam de ce lucrurile in tara asta merg rau. Raspunsul e simplu : e plina de idioti si un exemplu esti chiar tu.

Anonim spunea...

Citeva observatii:
1. Factura de la hotel e platita direct de Camera Deputatilor si nu de parlamentari. Interesant e ca nimeni nu a analizat costurile cazarii ministrilor si secretarilor de stat la RAPPS.
2. Cheltuielile includ plata salariilor angajatilor inclusiv darile catre stat costuri de intretinere cabinete, costuri deplasari in teritoriu, etc.
3. Nu consider deloc corecta forma aceasta initiata de IPP. Singurul scop e denigrarea parlamentarilor. Verificati site-ul senatului cu declaratia unui senator pe marginea a cine e in spatele IPP>

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Un lucru este cert, Romania este doua tari ca sa zic asa: tara lor si tara noastra. Ei , care nu duc lipsa de absolut nimic si traiesc foarte bine si noi care traim in vremuri de criza. Nu e vorba doar de parlamentari ci de toti politicienii. Isi bat joc de banii publici si in ministere iar acolo lefurile sunt mai mari. Pai daca tot se urla ca este criza sa fie mai rezervati la fituit banii. Scopul nu e denigrarea parlamentarilor pentru ca si-o fac cu mana lor. Dupa ce ca unii au afaceri si conturile pline cu bani , mai au nesimtirea sa incaseze diurna in teritoriu. Sunt unii in Parlament care chiar nu au ce cauta acolo. Au trecut mai bine de sase luni si nu au facut nimic pana acum din ce au promis. Doar sa te joci de-a parlamentarul este usor dar trebuie sa se mai si simta ceva de pe urma lor.

Anonim spunea...

Ce sa facem iubi suntem si noi idiotii oameni de aia ne intalnim pe bloguri ca ne asemanam. Bine faci tu lucruri minunate sa schimbi tara in bine. Deci nu esti frustrata? Am gresit. Atunci cum dreacu esti daca postezi chiar si comentariile ce te jignesc numai de dragul de a avea comentarii. Esti penibila nu vezi ca nu te citeste nimeni. Lasa-neeee.