marți, 9 iunie 2009

Ce a ajuns tara noastra .....

La aceasta ora Becali face ca toti dracii pe realitatea tv iar Vadim Tudor defileaza la Antena 3. In acest timp niste oameni sunt ingrijortai deoarece au ramas fara loc de munca deoarece media pro inchide ziarele. In urbea noastra este Ieseanul . Motivul este bineinteles criza financiara.

Atata vreme cat vom fi condusi de niste "derbedei" - l-am citat acum pe Emil Boc, premierul Romaniei, si vom fi reprezentati in Parlamentul European si de personaje sinistre gen Becali , Vadim si Eba- fata lu tata, Ungureanu avem toate sansele sa o ducem "mult mai bine".
PS Fac apel la parlamentarii ieseni si nu numai : Domnilor , legalizati drogurile ca in ritmul asta poporul nu mai rezista. Daca esti high ajungi sa te doara in cot de ce se intampla in jurul tau. Iar dupa ce devine legal, statul sa acorde drogurile sub forma de ajutor social ...... Daca faceti asta o sa ajungeti sa aveti si prezenta la vot si este important deoarece se apropie prezidentialele.
P.S.2 nu consum asa ceva in schimb ma consum cand vad ce se intampla in tara asta

Un comentariu:

Anonim spunea...

Recunosc! Am avut si eu rabdare sa ascult "arogantele" lui Becali de la REalitatea!! Vai de noi daca un astfel de personaj ne va reprezenta in PE. Intr/adevar, tre sa iei ceva 'tare" ca sa rezisti. Nu stiu cum de au putut sa il voteze romanii pe Becali. E o rezonanta ceva d esperiat la subcultura, marlanie si prostie.Imi aduc aminte ce mielusel era in campanie si cum statea el smerit langa Vadim Tudor, pentru ca akuma sa se imburice cu idiotenia si cu aroganta lui si cu averea castigata prin FURT si SMEN. Nu meritam romanii sa suportam scursuri votate de unii 'jegosi" care rezoneaza cu marlaneala lui Becali. Asta e Romania din pacate in care train. "Traim in Romania si asta ne iese pe nas!" ca sa il parafrazam pe Mircea Badea. (G.C.)