miercuri, 10 iunie 2009

Amenintarile voastre ma lasa rece



Puteti sa ma amenintati cat vreti , nu ma sperii eu asa usor. "Am scris lucruri urate" si pentru asta am sa platesc si daca voi continua va fi rau pentru cariera mea. Ma lasati cu tampeniile astea?????? Ce am scris sunt fapte reale iar voua ar trebui sa va fie rusine.

PS urmeaza partea a doua a discutiei unde , of course, mi se ofera bani. Sa vi-i puneti pe piept ca nu am nevoie de banii vostri.

10 comentarii:

dumi spunea...

:)))

mistoooo. de al naibii fa o sesizare la politie pe chestia asta. sa vedem ce se intimpla

anamaria nedelcoff spunea...

pot sa vb si eu cu aceasta domnisoara, sa-mi explice cum sa facsa ii trimit din valea jiului un scaun electric, cum voia ea sa daruiasca????:D:D:D

Anonim spunea...

Se poate sa fie si o intoxicare. Nu uita ca este campanie si se loveshte din toate partile. Sincer, nu cred ca Elena Basescu s-ar preta la amenintari din astea. Nu are de ce.Ea si-a atins scopul de a fi europarlamentar. Nu vad de ce s-ar mai intoarce sa plateasca polite! Nu are de ce!!! Nu ai jignit cu nimic in materialele scrise!! Cel putin asha stiu eu!! Cred ca mai degraba e vorba de cineva care se foloseshte de adresa asta de mess.Si daca a oferit shi bani, am o rugaminte!!!! Da-i adresa mea de mess!!!!!! Te rooooooooog!!!! (G.C.)

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Iti dai seama ca nu scrie ea, este un admirator sau poate fi cineva care o uraste sau poate fi o gluma facuta de cineva. Iar daca este real sincer nu imi este frica.

Anonim spunea...

vreau si eu dieta de pe desktop...
pdleba@gmail.ro

Florin Stoica spunea...

Deci e prea tare faza=)) Avem in fata cea mai idioata miscare posibila vreodata. auzi! sa ameninti pe messenger=)))) Pai EBOOOO nu stii ca acum tot ce se vb de messenger se poate folosi la Parchet? Si cum tot ce se foloseste la Parchet ajunge apoi in Tribunal? A si nu stii nici faptul ca IP-ul Pc-ului de unde ai conversat cu Loredana, poate fi aflat printr-o simpla sesizare facuta la politie? Mdaaa.... de cateva luni incoace, mi se confirma ca avem de-a face cu o lume, nebunaaa, nebunaaa, nebunaaaa. Traim intr-o tara crizata si suntem inconjurati tot de niste crizati.
Loredana draga, don't worry! it's just another fucking looser;)

In orice caz, unde este partea a doua a discutiei? e ff distractiv deja:))

Loredana Popovici - ANTON spunea...

ce faci? long time no talk , see . Cat despre mesajele de pe mess , stai mai calm , poate fi oricine.

Răzvan spunea...

Super tare ! sunt faini cei de la Smokie

kaLoo spunea...

Hello, it's me! Mr. Bond! :)) Hai c-a fost buna asta! Baseasca pe mess! :)))

George Vintilă spunea...

Super tare. La asta nu ma asteptam. Poate sa fii acostata de cineva pe strada..sau o anonima...dar asta chiar nu. Romania tara mea :)))


o zi faina!