marți, 23 iunie 2009

Alerta: Un violator practica taximetria in Iasi

Mesaj foarte important pentru femeile care circula cu taxiul.
Din surse foarte sigure s-a aflat astazi ca taximetristul OVIDIU ANTONIO HUSTEA de 42 ani care a violat doua studente este cercetat in stare de libertate.
Se pare ca acesta practica taximetria la firma Delta. Rugam toate firmele de taximetrie din Iasi sa verifice acest nume.


Cand a violat o studenta in anul 2007 avea o Dacia Solentza cu nr. IS -77- NYK. Voia sa ajunga in Nicolina iar bestia a accelerat cand a ajuns in fata blocului si a dus-o in padure la Mogosesti unde a violat-o. A mai violat o alta studenta la medicina in anul 2004. Mai multe detalii aici


PS . Am sunat la Delta, Lux Taxi, Parma si toti au fost cooperanti, atat fetele de la dispecerat cat si taximetristii. La Europ Taxi de la dispecerat mi s-a spus ca nu ii raspunde nimeni prin statie desi a vorbit cu cineva iar dispecera a intrebat inainte de a-mi raspunde : lucreaza la noi ? Am inregistrat ca sa nu apara discutii.

3 comentarii:

Anonim spunea...

mda...nu stiu ce te inflamezi asa..cazul este vechi din anul 2007 si a tinut atunci prima pagina a ziarului de iasi, atunci nu ti se parea strigator la cer sau ce? ar fi trebuit sa citesti articolul integral pentru a vedea care este povestea integrala si apoi sa te trezesti vorbind. daca hustea scapa pentru a doua oara de dosar si te da apoi in judecata ca din cauza ta si-a pierdut clientii. asta e pe principiul hai sa actionam si apoi sa gandim....

Loredana Popovici - ANTON spunea...

bai desteptule, normal cazul e vechi si ma inflamez pentru ca marti procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Iasi au finalizat dupa doi ani ancheta si a fost trimis in judecata in stare de libertate.Tot el in 2004 a violat o studenta de la Medicina. In dosar erau foarte multe probe impotriva lui a fost condamnat la noua ani de inchisoare la Judecatorie, Tribunalul i-a dat cinci ani iar la Curtea de Apel a scapat pentru ca victima a retras plangerea.
Un asemenea om ar trebui sa nu mai practice aceasta meserie iar tu spui ca ar putea sa isi piarda clientii.

Anonim spunea...

Frumos limbaj pentru o jurnalizda. Oare de ce si-a retras plangerea? O fi una care nu a fost multumita de plata. Ce daca e studenta la medicina, e o scoala de coarde de lux acoloooo. Da te cam framanat desteapto chestiile astea cu sexul. Ai probleme, lipsuri?