vineri, 14 noiembrie 2008

Se intampla ceva si in Frumoasa


A inceput si la mine in cartier sa se simta ca este campanie electorala. Vineri seara au venit voluntari ai Cristinei Dobre sa dea o prezentare a candidatei iar la scoala , unde am invat si eu cand eram mica, se va desfasura cupa marului . Uau .....Bun, intrebarea mea Cataline, o competitie pentru fete sau mixta, pe cand? vreau si eu sa particip dupa ce termin ziua de munca
Mai multe date pentru cei care locuiesc in zona
Cătălin Ivan tanarul care candideaza la noi pe colegiu si este de la PSD organizează în perioada 15-16 noiembrie, ora 10.00, la Şcoala nr. 43, Frumoasa, o competiţie inedită: „CUPA MĂRULUI LA FOTBAL”. La acest concurs se pot înscrie cei care locuiesc în zona CUG, Frumoasa, Bularga, care au peste 18 ani, premiile fiind garantate pentru toţi competitorii.
Haideti sa vedeti si ce promite

Unul dintre proiectele mele, ca tânăr, este promovarea sportului în cartiere. „CUPA MĂRULUI LA FOTBAL” este doar o primă ediţie a unor competiţii viitoare şi îmi propun ca în următorii patru ani să dezvolt baze sportive moderne în CUG, Frumoasa şi Bularga”, a declarat Cătălin Ivan.
PS voluntarii tai nu au ajuns si la scara mea cu mere - am intrebat si vecinii
deci bl 777 sc a

2 comentarii:

Anonim spunea...

In scara ta s-au dat 10 cutii. Pobabil ca nu era nimeni la tine acasa. Ti-am pastrat si tie o cutie... asa cum am promis.

Unknown spunea...

1 mar, 10 cutii pe scara. "Lasa, ca o sa auda de la unul la altul". Idee frumoasa, realizare care a dus la comentarii de genul: "cu un mar veniti la mine?". Intrebare: ce inseamna "marul la fotbal"? Cupa e a "marului la fotbal"...