luni, 24 noiembrie 2008

Calin, file din povestea chiolhanitorilor

Citesc si eu , cu mare intarziere recunosc, doarece am aflat mai tarziu, doua editoriale care au facut furori printre presari. Practic Calin , " da in gat" unii colegi din presa si nu sunt de acord. E ca si cum mi-ai povesti Caline , intr-un editorial, ce faci acasa cu familia. Nu aprob acest gen de editorial, mai ales ca este vorba de a descrie pe cineva. Nu toate femeile au 90-60-90 asta e , dar nici sa ne spunem public parerile, adica chiar pe sleau "E grasa, dar la modul grotesc. Osanza batucita, cu ciolane tari, rezistente la tavaleli si intemperii. Poarta fusta si ghete, frizura vag nazista". Caline, stiu ca esti un galant, de ce ai fost atat de rau ?
Acum, cert e ca daca supar prea tare pe cineva ma voi trezi plesnita intr-un editorial. Calin cred ca nu va face asa ceva dar altcineva mai stii ????

2 comentarii:

Anonim spunea...

Iubito, lucrurile nu stau chiar asa. Nu e ca si cum ai da afara din familie, pentru ca presa nu trebuie sa fie o entitate intimiala, ci, din contra, in totala deschidere catre toti cei carora ne adresam. Sau, daca vrei, in familia asta a noastra intra si cititorii. Apoi, nu omite ca nu am dat nume, ci am construit profiluri. Chit ca foarte multi ma injura acum, sunt sigur ca in sufletul lor imi dau dreptate.
Hai, te pup!
Calin Ciobotari

Anonim spunea...

Te intrebi de ce a fost atat de rau? Pentru ca, probabil, asa este el!Asta e, poate, de fapt, adevarata sa fata. E singura concluzie pe care o poti trage cand ai nefericirea de a respira acelasi aer cu el si cu altii care se cred "lacrima cristi" cu autoritate de a judeca, cand saracii de ei sunt vai de capul lor. Niste oameni fff singuri, pe care propriul venin si frustrare nu ii lasa sa vada ceva mai departe de rautatea lor! Stii care e insa partea sideranta? Ca NICIODATA, dar NICIODATA, cei pe care crede el ca ii cunoaste si are dreptul de a-i judeca nu l-au lovit vreodata, injurat, criticat, ironizat sau alceva demn de a-i leza demnitatea, pentru ca nu reprezentat o preocupare in viata lor. Si ASTA il face sa devina un marlan de presa. Ca ma ataca, am inteles. Nu e prima data!! Sunt obisnuita cu cartite din astea "curajoase" care prefera sa stea in anonimat si sa tipe precum javrele in calduri. Putea "galantul" (nu ii pot spune domn, din motive lesne de inteles) sa fie suficient de "barbat" sa imi spuna in fata ce il deranjeaza. Asa inteleg sa isi rezolve barbatii problemele. Dar faptul ca alege sa arunce cu laturi, mai ales in necunostinta de cauza, fara sa fi vorbit MACAR O DATA cu mine ma face sa ma indoiesc serios de caracterul lui si sa spun ca e saracul de el tare, tare frustrat. Oare de ce? Dar, de fapt, nici nu cred ca ma intereseaza! Stii cum se spune: mortii cu mortii, vii cu vii. Asta e. Atata poate sarmanul ciobotar!! Fie-i tarana de presa usoara!!! Gabi Cohut