miercuri, 5 noiembrie 2008

Au inceput acuzatiile intre candidati

Este o continuare cu Liviu Bulgaru. Contracandidatul sau, Valerian Salavastru sustine ca aseara acesta a batut un tanar de 18 ani, voluntar la PNL deoarece acesta a dezlipit un afis. Eu personal , am mari dubii ca cineva s-ar preta la asa ceva pentru un afis. De altfel, contactat telefonic, Liviu Bulgaru a zis ca nu l-a batut pe baiat. Tanarul, cu siguranta s-a batut cu cineva pentru ca a fost in spital fiind diagnosticat cu contuzie toraco - lombara . Pustiul a zis in conferinta ca Bulgaru i-a tras cu sutul in fund si i-a mai tras cateva peste cap asa ca nu se poate face contuzia toraco lombara. In fine , mai grav e ca acest tanar este elev in clasa a XII a la un liceu din Iasi , cu alte cuvinte anul acesta are bacul. El in loc sa mearga la scoala sta si lipeste afise si se bate cu altii . Oare cand va recupera materia de o luna de zile ? Dar probabil are nevoie de bani si din acest motiv s-a oferit sa faca campanie. Nu il judec pe tanar , insa mi se face sila cand vad cum sunt folositi tinerii in disputele candidatilor. Oare de ce la noi in Romania nu se poate face o campanie civilizata si fiecare sa demonstreze ca e
cel mai bun prin fapte si nu prin acuzatii?. Dupa cum observ la noi un candidat isi face campanie porcaind contracandidatii. RUSINE !

2 comentarii:

Anonim spunea...

Scumpa!! Totul e facatura, mai ales cand e vorba de liberali!! Isi dau fraierii cu dreptul instangul!! Lasa ca asemenea faze prind de minune PSD ului. Ceea ce ma enerveaza pe mine este faptul ca isi bat joc de inteligenta si de timpul nostru cu asemenea faze care se vede de la o popsta ca sunt facaturi! Aroganta asta ma scoate din sarite!!! Eu le-as spune vorba ta d efiecare data cand mai convoaca o conferinta liberala: MA LESI?????Hai, campanie usoara stimabilo!!!G.C.

Anonim spunea...

da Gabi, ai dreptate.