miercuri, 12 noiembrie 2008

Nici chiar asa.....

Citesc un raport cu privire la activitatea parlamentarilor ieseni in cei patru ani de mandat, raport facut probabil de niste copii. Niciodata nu am fost un fan al deputatului Anghel Stanciu insa acesta sa apara in coada clasamentului iar Mihai Dumitriu pe locul 4, Gabriela Nedelcu PSD pe locul 10.
" Despre activitatea parlamentara, aceasta este evidentiata în mass-media
si în special în presa locala. Per total, se poate spune ca domnul deputat Mihai Dumitriu a avut o contributie buna la stimularea democratiei participative"

"Prin articolele de presa publicate, interventii Tv si alte declaratii politice, massmedia locala si nationala a contribuit la informarea cetatenilor cu privire la activitatea parlamentara a deputatului Gabriela Nedelcu. Per total, se poate spune ca doamna deputat Gabriela Nedelcu a avut o contributie medie la stimularea democratiei participative"

Cine crede asemenea aberatii???
si la coada clasamentului se afla Anghel Stanciu pe locul 13
"Domnul deputat Anghel Stanciu are o adresă de mail funcţională, dar nu deţine un website sau blog personal. Domnia sa a avut numeroase intervenţii în presă, naţională şi locală, unde şi-a prezentat proiectele şi opiniile. Per total, se poate spune ca deputatul Anghel Stanciu a avut o contribuţie slabă la stimularea
democraţiei participative"

Repet, nu sunt un fan dar chiar nu este un parlamentar mai slab decat Dumitriu, Nedelcu, Mocanu, Terinte, Dobre, Craciunescu si acum vine si cireasa de pe tort Vladimir Farsirotu care ocupa locul 12.

O alta aberatie , Mihai Dumitriu se afla in top in fata lui Movila si aflu din raport ca s-a implicat in rezolvarea problemelor de la societatea Antibiotice. Cand domnule Dumitriu ? Poate intr-o alta viata ca in acest mandat nu ati facut nimic pentru Iasi.

7 comentarii:

Marius Pârciu spunea...

Sa inteleg ca daca am blog eu contribui la dezvoltarea democratiei participative? :))))))

Institutul European pentru Democratie Participativa spunea...

Ma tem ca ati selectat numai anumite parti din raport in ceea ce priveste activitatea parlamentarilor amintiti de dvs., ceea ce explica concluziile trase. Va invit sa cercetati cu atentie metodologia si raportul per ansamblu pentru a va face o impresie cat mai aproape de realitate. http://www.qvorum.ro/Files.aspx

Multumesc.

Loredana Popovici - ANTON spunea...

credeti-ma pe cuvant, eu ii cunosc pe acesti oameni si stiu ce activitate au avut . Clasamentul care a fost intocmit nu prezinta realitatea si nu o pun doar eu ci si colegii mei de pe politic ( dragilor cand terminati de scris va astept opiniile). Ce e drept am aflat lucruri noi , nu stiam ca mihai dumitriu are trei adrese functionale de mail , dar uite aflu acum la final de mandat sau imi spuneti in raport ca doamna Nedelcu a avut aparitii tv pe plan national ?? Domnilor, in patru ani daca a avut trei aparitii pe plan local si alea cand a fost scandal in PSD si nu in calitate de parlamentar.Insa aparitii nu la un talk show deoarece statea in sala de protocol... In concluzie, majoritatea colegilor sunt bulversati ca sa nu zic altceva.

Anonim spunea...

io cred ca de fapt baietii astia buni de au facut ei studiul au adormit in parlament odata cu somnorosii nostri de la iasi (o parte dintre ei, ca nu toti au dormit 4 ani). ca altfel nu pot sa inteleg de unde mishu dumitriu a iesit asa de activ in astia 4 ani. de dorneanu ce au spus, ca eu n-am avut chef sa ma uit pe raportul lor concludent si edificator? poate si el a fost activ si prezent in viata iesenilor, in spcecial!

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Valer Dormeanu are medalia de bronz, este pe locul trei dupa Fenechiu si Carlan

Anonim spunea...

X-( , X-( , X-( , X-( , X-(

ca nu ma pot exprima in cuvinte ca n-ar fi frumos, elegant, deontologic si multe altele

stie careva de cate ori a venit domn dorneanu pe la iasi in ultimul mandat de 4 ani? macar de vreo 5-6 ori ?!?! macar de 4 ori?!? stie cineva???? poate macar vreun coleg de partid de-al lui...

Loredana Popovici - ANTON spunea...

ar putea raspunde catalin ivan pentru ca mai viziteaza acest blog