joi, 6 noiembrie 2008

Liviu Bulgaru are dosar penal

Citesc o stire pe Tele M ca Liviu Bulgaru are dosar penal asa ca am sunat la politie. Da , Liviu Bulgaru are dosar penal , dar stiti in ce conditii ? Pustiul ala de la liberali a dat o declaratie la Politie ca l-a batut o persoana care nu are importanta numele dupa care , la cateva ore a revenit cu o alta declaratie si a zis ca de fapt la batut Bulgaru. Frumos , nu ?

2 comentarii:

Anonim spunea...

:-j

Anonim spunea...

ATENTIE PE CINE VOTATI


Domnule Liviu bulgaru,
Am tot fost luati de prosti pana acum de tot felu de parlamentari care mai de care mai buni in gura.Dati-ne voie sa v-o spunem de la obraz: om fi noi oamenisimpli,dar nu prosti.
iaca-ta.in sfarsit ,avem si noi ocazia sa punem stampila pe un om si nu pe un partid care ne tot pacaleste zi de zi prin ziare si la televezor.
Domnule Bulgaru, ne-ati dezamagit si credem ca este bine sa o aflati de pe acum ,ca nu care cumva sa va enervati foarte tare pe 30 NOIEMBRIE, la numararea Voturilor.Am aflat ca faceti urat cand sunteti suparat pe oameni cand nu va ies palnurile.
Ca sa nu ne lungim vorba, spuneti cat de mult ne-ati mintin in privinta urmatoarelor lucruri, pe care le stim:
->Ca ati luat cu mare greutate si doar cu interventii din partea prietenilor de la Bucuresti examenul de la SAPARD.
->Ca aveti dosar penal pentru fals si uz de fals de pe vremea cand lucrati la AGROMIXT Rediu (jud.Iasi)
->Ca aveti dosar penal pentru lovirea unui tanar in aceasta campanie.
ca neglixati familia unuia dintre oamneni dumitale .din strunga(iasi)care a fost nenorocit un urma unui accident rutie produs in timp ce era pe teren si va lipea afise electorale.
Ca traiti fara cununie cu o femeie mult mai in varsta
Ca ati obtinut in mod ilegal un apartament de stat.
Ca ati ramas REPETENT in facultate, de doua ori,asa cum se observa chiar din pliantul dvs. de prezentare pe care il impartiti peste tot unde spuneti ca ati facut facultate intre 1987 si 1994 adca in 7 si nu in5 cum era normal.pe scurt domnule Bulgaru,ne-am intersat si am le-am aflat la timp.Mai bine acum decat dupa ce,Doamne fereste,ati fi ajuns DEPUTAT
Cam asta-i treaba uninomilalului.VREm sa stin= pe cine votam