joi, 27 noiembrie 2008

Dan Carlan a atins-o pe Camelia Gavrila ...cu o floare

Senatorul Dan Carlan a atins-o joi seara pe Camelia Gavrila cu o floare, mai exact cu un trandafir. Gestul, recunosc a fost foarte frumos si a venit bine in completare la declaratia facuta in conferinta de presa unde, acuzat de Camelia Gavrila ca este autorul unor fituici electorale in care era denigrata, acesta a spus " pe Camelia Gavrila nu am atins-o nici macar cu o floare . Ei bine dupa un talk show, Camelia Gavrila a plecat cu o floare. Oricum haios a fost ca la emisiune era si un ungur, care cerea votul iesenilor din Copou. Cine dracu e nebun sa voteze cu ungurii ?
Imi pare rau ca pana la urma a iesit vinovat de campania murdara din colegiul 8 doctorul Ciuho . Oricum lumea stie ca nu el este vinovat ci partidul din care face parte.

5 comentarii:

Anonim spunea...

..."partidul din care face parte"...
Cum dorim sa schimbam clasa politica daca nu-i incurajam pe cei noi?...
Putintica rabdare mon cher...
Au incept la PSD schimbarea: ciuhodaru...ivan...etc...
Eu sunt de stanga...PSD e de stanga...si oamenii incep sa vada si alti oameni pe scena stangii...
Nu cred ca trebuie sa ne mai cramponam in PSD = comunisiti pt ca lucrurile se schimba.
Spor la treaba in continuare si chiar daca nu comentez pe blogul tau, sa stii ca-l urmaresc si il apreciez.
keep up the good work

Anonim spunea...

Doua mentiuni:

1. Christescu nu e ungur. E iesean de-a noastru, lucreaza la o firma de distributie de bauturi alcoolice. Nu toti cei care candideaza din partea UDMR sunt unguri.


2. Ciuhodaru stia foarte bine practicile si daca nu e vinovat si s-a lasat "prada" mizeriilor psd-iste inseamna ca sta prost cu caracterul si ca e si el unul din cei pe care ii are la mana Nichita. Personal cred ca el stia f.bine despre ce se face pt campania lui.

In oricare din aceste 2 situatii, Ciuhodaru ne-a dezamagit definitiv dupa ce candidatura lui din partea PSD a fost mai mult decat suspecta.

Loredana Popovici - ANTON spunea...

multumesc de informatii , chiar daca a fost campanie electorala in afara de candidatii PNL PSD si PDL de restul candidatilor nu stiam nimic; emisiunea am vazut-o pe final asa ca am tras concuzia ca este ungur . Putin conteaza acest lucru, oricum candideaza din partea UDMR. Partea a doua ma intereseaza pe mine si anume :
"In oricare din aceste 2 situatii, Ciuhodaru ne-a dezamagit definitiv dupa ce candidatura lui din partea PSD a fost mai mult decat suspecta", in ce sens a fost suspecta?.

Loredana Popovici - ANTON spunea...

domnule "pesedist"este normal sa fie incurajati cei noi, intrebarea este cat de mult vor fi lasati de cei vechi sa se implice . Am senzatia ca aici in PSD daca un tanar face un pas inainte , vechii il trag trei pasi inapoi. Si astept comentariiile pe blog , nu dureaza mult de postat

Anonim spunea...

Pai cum sa nu fie suspecta daca el nu are nimic comun cu PSD-ul? Hai sa nu ne mai ascundem dupa degetel si sa admitem ca Ciuho nu avea nici cea mai mica dorinta sa candideze. Apropiatii lui o stiu f.bine. Eu il inteleg ca "o sa mai traiasca" cu Ghighi Nichita inca 4 ani, dar macar sa nu faca pe moralul.


Pentru domnul PSD-ist, apopo de stanga politica ( si-mi cer scuze pt publicitate ) il invit pe blogul meu sa citeasca ce credea in 1992 unul din politologii de seama americani despre toata tarasenia asta numite "stanga" din fostul bloc comunist.

Merci si mult succes:)