luni, 10 noiembrie 2008

Cine se vrea lider la PDL Iasi

Stateam azi la o sueta CU CINEVA , un carismatic pedelist si ce credeti ca aflu? Dupa alegeri se va cere demisia lui Dan Carlan si a lui Dumitru Oprea - de la conducere evident. L-am intrebat pe cine va propune sa preaia fraiele filialei si mi -a spus : Nicusor Paduraru. Abia astept sa vad ce se va intampla in filiala si daca celui caruia i s-a intins o mana si i s-a oferit un colegiu deoarece alte partide nu l-au dorit, va avea pretentii sa conduca PDL Iasi. Astept cu interes luna decembrie.

2 comentarii:

Anonim spunea...

Tare mi-e greu mie sa cred ca vor fi schimbate doua imagini ale PDL pentru un semi-necunoscut(dupa parerea mea). Daca cei de la centru ar fi vrut sa-i schimbe pe cei doi ar fi trebuit sa o faca dupa alegerile locale unde nu au avut un rezultat dupa asteptari. Acum cine stie, tu nu vrei sa ne precizezi si motivele pentru care cei din conducere vor sa scape de Dan Carlan si de Oprea. Din cate stiu,dar s-ar putea sa ma insel, Dan Carlan face parte din BPN, poate a suparat pe acolo pe cineva.

Loredana Popovici - ANTON spunea...

spuneam ca cei de la Iasi vor sa le ceara demisia , motivul ar fi rezultatele proaste obtinute de filiala si nereusita celor 2 la primarie si CJ.