marți, 11 noiembrie 2008

Chiar asa ?????

Sunt unele persoane care confunda, probabil, jurnalistii cu membrii de partid. Luni, dupa o zi foarte grea , obositoare, etc ,etc ajung si eu acasa si imi propun sa adorm la o ora decenta , lucru pe care l-am si reusit . Cand eram pe taramul viselor, la 23.20 fix incepe sa urle unul din telefoane . Primeam un minunat mesaj in care eram anuntat ca la ora 12.00 sunt invitata la o conferinta de presa sustinuta de 4 candidati de la PDL.
Ce am vrut sa spun cu asta ? Domnilor mi-ati stricat somnul de frumusete , deoarece din cauza mesajului dvs, mesaj ce putea fi trimis la ora 9 dimineata, am reusit sa adorm dupa ora 1.30.

8 comentarii:

Anonim spunea...

de ce nu-i "taxati" pentru lipsa de bun simt?

Marius Pârciu spunea...

Lasa mah ca ziaristii astia si asa stau pana noaptea, doar sunt ocupati cu miz... campania electorala. Ia sa le dau eu un mesaj

Gabriel Grigore spunea...

Mii de scuze, d-na Popovici, mesajul a plecat de pe telefonul meu mobil la ora 19.00, dar din motive pe care nu vi le pot explica fiindca nu le stiu, a ajuns mult mai tarziu. Imi cer inca o data scuze pentru deranj si promit ca voi incerca sa trimit mesajul la ore care sa nu coincida cu somnul Dvs. de frumusete :)
In ceea ce priveste "premeditarea", asa cum am citit prin unele locuri, deja mi se pare ca se frizeaza paranoia, iar daca temeiul principal de judecata a unei conferinte de presa este ora la care a sosit sms-ul care o anunta, recunosc ca mi-e greu sa emit o parere care sa va convina...

Cu deosebita stima si regrete pentru tulburarea pe care v-am produs-o,
Gabriel Grigore

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Domnule Grigore, sunt convinsa ca nu se va mai intampla si accept scuzele dumneavoastra; cat despre ora la care stabiliti conferintele de presa , cu un simplu telefon se poate afla daca au fost programate altele, astfel incat sa nu se mai produca acte de "premeditare". Eu personal nu vad ca pe un lucru premeditat ci ca pe o lipsa de respect fata de candidatul liberal , care , a incercat sa ii contacteze telefonic pe domnii Oprea si Paduraru si desi au nr dlui de telefon , nu i-au raspuns.

Anonim spunea...

Dl Grigore in loc sa ceara scuze, ar trebui sa justifice si motivul pentru care nu raspunde la telefon, mai ales dupa ce promite ca da un raspuns. Mi se pare, din partea unui domn ce se vrea a fi politician de elita o atitudine incalificabila sa nu raspunzi la telefon atunci cand esti sunat. Am spus atitudine incalificabila? Pardon. Este exact atitudinea de politician al zilelor noastre: iresponsabilitate si lipsa de credibilitate. Gabi Cohut

Gabriel Grigore spunea...

Doamna Cohut ma cearta fiindca nu i-am raspuns la telefon. I-as fi raspuns bucuros, daca as fi avut telefonul la mine in ultimele 3 zile, dar din pacate nu-l mai am, mai precis a fost pierdut, iar redirectul facut dupa incident il am catre un fix din birou, unde din pacate nu prea am (mai) apucat sa stau in ultimele zile.
Ii promit ca o si sun daca imi furnizeaza numarul dumneaei de telefon, aflat pe acelasi aparat pierdut.
Ii multumesc foarte mult d-nei Cohut si pentru delicatetea de care da dovada, catalogandu-ma ca avand o atitudine "incalificabila". Eu ma abtin de la orice fel de calificative, dar nu pot uita ca publicatia la care domnia sa lucreaza a avut de-a lungul campaniei de la locale si nu numai o atitudine cel putin ostila, nu fata de mine personal, ci fata de partidul din care fac parte si candidatul/ii acestuia, iar d-na Cohut nu a pierdut nici un prilej de a-si face remarcat "parti pris"-ul de stanga la absolut toate conferintele noastre de presa. O asigur ca manifestarile dumneaei din acea perioada mi-au lasat amintiri de nesters.
Cu toate acestea, ii comunic d-nei Cohut, ca raspunsul este DA, vom colabora in aceasta campanie electorala (daca d-sa si publicatia pe care o reprezinta mai doresc acest lucru), acesta fiind de fapt motivul supararii d-nei Cohut pe mine. Ma opresc aici fiindca nu vreau sa transformam blogul d-nei Popovici in altceva decat este el intentionat a fi: un loc in care se produce un schimb de idei intre prieteni, sau cel putin intre oameni care pot dialoga.

Cu multa stima,
Gabriel Grigore

Anonim spunea...

Domnului Grigore, cu drag

Ma bucur ca am lasat in memoria domniei sale niste amintiri de neuitat. Atitudinea la care se refera el a fost una meritata, mai ales ca s-a vazut foarte bine ce prestatie au avut candidatii PDL Exact acea prestatie a unor candidati a si determinat atitudinea de care ma acuza domnul Grigore. Mai ales ca si domnia sa s-a lovit la un moment dat de niste "caractere" ce l/au scos din jocul politic(sau nu am dreptate?). Rezultatele de atunci sunt prea graitoare. Sper sa nu se considere ca esecul rasunator din alegerile locale s-au datorat acestei atitudini. Cel putin parti pris/ul de stanga de care ma acuza a fost o atitudine declarata si sustinuta pe toata durata campaniei si nu a fost expresia unei duplicitati de care altii au dat din plin dovada. Si inca ceva. Cand vrei sa iei legatura cu un om, o faci interesandu-te si la altii de numarul sau de telefon. Nu pot sa cred ca a intrat in pamant toata lumea care are in agenda numarul meu de telefon. Deci scuza cu agenda pierduta nu prea tine. Dar pentru detalii, stau oricand la dispozitie face to face, pentru a nu se distorsiona mesajul. Voi transmite in final , salutari, cu drag (vorba domnului profesor Oprea) domnului Grigore. Si las atasat si numarul meu de telefon: 0721.727.444.sau o752.305.966.

Anonim spunea...

Observ ca "tovarasul" Grigore nu stie sa faca diferenta intre ziaristi pe care ii plateste partidul si restul ziaristilor. Indiferent de ce atitudine ar fi avut gazeta respectiva, "tovarase" Grigore, dvs. trebuia sa fiti impartial, ceea ce nu ati fost (ma refer la alegerile locale si, mai nou, la cele parlamentare). Ba chiar deloc. Fiecare ziarist are "parti pris"-uri, e logic, dar asta nu inseamna ca nu poate fi respectat. Daca nu va "dau limbi", nu ii mai bagati in seama sau ii tratati cu dispret, nu? Rusine. Halal politician...