marți, 22 iulie 2008

Prostituată prinsă în flagrant

O patrulă de ordine publică din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Iaşi a identificat în ziua de 21.07.2008 orele 15.30, pe sos. Bucium, în zona fostei Grădini Zoologică, un autoturism Dacia în care se aflau două persoane, una de sex masculin şi cealaltă de sex feminin, care întreţineau relaţii sexuale orale.
Fiind întrebată despre motivul prezenţei sale în acel loc şi a activităţii pe care o desfăşura în momentul sosirii patrulei, Andreea A. de 22 ani din Iaşi, a declarat că, aflându-se pe şos. Bucium cu intenţia de a acosta persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, în dreptul ei a oprit o maşină în care se afla un bărbat, căruia i-a propus, contra sumei de 40 lei, o partidă de sex oral în autovehiculul acestuia. După acceptarea propunerii de către persoana de sex masculin, Andreea A. s-a urcat în maşina acestuia, a primit suma de bani solicitată şi s-a îndreptat în zona împădurită de lângă şosea, unde a fost surprinsă în timp ce întreţinea raporturi sexuale orale.
Având în vedere că numita Andreea A. figura în baza de date cu încă 4 sancţiuni pentru acostare de persoane în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, numai în luna iulie, i s-au întocmit actele premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de prostituţie, faptă prevăzută de art. 328 Cod Penal.

A fost prea tare comunicatul de presa sa nu il postez integral

Niciun comentariu: