miercuri, 9 iulie 2008

De ce nu mai vrea Simirad sa vorbeasca cu presa?

Imediat dupa ce a fost anuntat ca a castigat conducerea CJ, Constantin Simirad se arata foarte deschis fata de presa. Statea de vorba cu noi pe holurile institutiei, la telefon daca il apelai era foarte vorbaret. In schimb, acum, lucrurile s-au schimbat: nu mai este omul transparent . Gurile rele spun ca nu mai are voie sa vorbeasca deoarece a fost urecheat de liderii de partid pentru ca a vorbit cam mult si mai ales , in plus .
Ca nu vorbeste cu noi, nu e mare tragedie , pentru ca exista un purtator de cuvant ce ne transmite informatiile . Ce ma surprinde mai mult e teama pe care o vad in ochii angajatilor. Cand e vorba de Simirad , toti au emotii . " Trebuie sa intru la domnul Simirad si am niste emotii foarte mari . Daca o sa se ia de mine si o sa ma faca de toata bafta? Am auzit ca el asa face cu femeile", imi spunea zilele trecute sefa unei institutii din subordinea CJ. Pe holurile CJ toti angajatii sunt timorati , stresati .
A mai instaurat si disciplina, ceea ce nu este rau . Nimeni nu are voie sa iasa din institutie fara bilet de voie. Marea mea curiozitate e daca "domnul" Petrica Focsa va pleca din CJ cu bilet de voie sau va iesi cand va avea el chef, doar pentru ca l-a adus la nu stiu ce serviciu din CJ chiar presedintele Simirad.
Acest lucru chiar il voi urmari pentru ca am pusa pata pe el ; este o persoana incompetenta care are noroc de sprijinul celor cu functii
Dar vorba romanului, noi sa fim sanatosi ...

2 comentarii:

Anonim spunea...

Nu cred ca Simirad poate fi influentat de cei "de sus". Are un fel de dezavuare care il face sa fie oarecum deasupra. Intelege foarte bine mecanismele puterii, le respecta si ca urmare accepta sa faca un pas inapoi menit a adeveri expresia "tace si face". Omul e montat in momentul asta si vrea sa isi ia de o grija. De aia cred eu ca iese mai putin "in presă". Nu uita ca are un precedent care il face sa se gandeasca de mai multe ori daca sa iasa "la taifas" cu presa. Momentul Ramona Ursu este unul ce are menirea de a-l face mai putin vorbaret pentru ca este precaut. Atata tot! Ai sa vezi ca in jumatate de an isi va recapata pofta de viata si de vorba! Gandeste te ca a trecut ceva vreme d ecand nu a mai tinut el fraiele in mana si acum are nevoie de o perioada de acomodare! Simirad are in sange pofta de a comunica! Chiar si nimicuri! pentru ca asta e firea lui! de asta cred ca acum e preocupat cu "urgentele" judetului de care vrea sa scape repede, pentru ca mai apoi să poată face deliciul presei "vesnic doritoare de comentarii". Cat despre Focsa cred ca tot Iasiul il uraste din pozitia pe care a avut o de sef la Asociatii de proprietari. Ce sa faca si el saracul? A indurat torente de nemultumiri si injuraturi. Are si el dreptul " sa iasa la pensie" la CJ onorabil, din functia nu mai putin dificila de sef la Transporturi! Il vor motoriza baietii, adica transportatorii! Asta daca nu va apuca pe calea cea mai previzibila: a spagii!!
Gabi Cohut

PS
Sper sa te tii de romisiune sa scrii zilnic! Vom monitoriza atent!! Si vom comenta in consecinta!!Vrem si ceva poze daca se poate din timplu deplasarii de la Bruxelles!! Nu fii egoista!! vrem si noi o parte din fericirea ta de a fi fost akolo!!!

Anonim spunea...

nu am fost la bruxelles ci la strasbourg . Si am sa postez si niste fotografii daca tii neaparat