miercuri, 23 iulie 2008

Flaiser promite ca Iasul va fi ocolit de fonduri europene

La sedinta economica din cadrul CJ care a avut loc miercuri, fostul presedinte de CJ , Lucian Flaiser, actualmente consilier judetean PD-L a transmis consilierilor din comisia economica ca are puterea necesara ca Iasului sa nu ii mai revina fonduri europene. "Da, am spus asa ceva, insa sub forma de gluma. Deocamdata..."

Membrii comisiei economice din cadrul Consiliului Judetean au o dilema in acest moment. La sedinta economica din care fac parte noua consilieri, printre care si fostul presedinte al CJ, Lucian Flaiser, actualmente consilier judetean din partea PD-L, membrii comisiei au avut dispute in cadrul sedintei si nu numai atat: consilierii PSD au ramas siderati la promisiunea facuta de Lucian Flaiser in timpul sedintei " va asigur pe toti ca Iasul va fi ocolit de fondurile europene".

Aceasta declaratie a fost luata ca atare de membrii PSD care sunt intrigati de modul cumcatalin_ivan.jpg gandeste in acest moment Flaiser. " Se pare ca interesele domnului Flaiser s-au mutat pe Suceava de cand este consilierul domnului Flutur. Pentru ca fondurile europene sunt P1000823.JPGpe Regiunea Nord - Est, domnia sa are interes pentru Suceava acum", a declarat Catalin Ivan (foto), consilier judetean PSD.
Colegul de partid a lui Flaiser, Tiberiu Brailean, consilier judetean PD-L, a luat declaratia drept o gluma. " A zis lucrul acesta, dar eu cred ca a glumit . Vrea sa arate ca are influenta si ca poate face acest lucru insa nu trebuie sa uitam ca este consilier judetean si trebuie sa apere interesele judetului Iasi ", a spus Tiberiu Brailean.


Lucian Flaiser, contactat telefonic a recunoscut ca a facut o asemea afirmatie in sedinta economica. " Da, am spus asa ceva, insa sub forma de gluma. Deocamdata . As putea sa fac si serios faza asta pentru ca pot. Deocamdata asteptam", a comentat Flaiser.


L-am mai intrebat pe Lucian Flaiser de ce nu mai vrea sa dea declaratii presei iesene si mi-a dat un raspuns halucinant : Dar ce, eu mai lucrez la Iasi ??

Un alt lucru ce m-a mirat . El sustine ca nu stia ca a fost nominalizat de PDL pentru candida pe un colegiu la alegerile parlamentare din toamna. Acum, ori s-a facut ca nu stie, ori lista intocmita de Dan Carlan a fost facuta pur si simplu , au trecut niste nume si vor primi colegii anumite persoane care se stiu deja (Intre ei ). Cica vor face masuratori . Cand , daca lista va fi definitivata in august? . Nu stia nici de faptul ca Nicusor Paduraru, fostul prefect de Iasi, a devenit coleg de partid cu el si candideaza in toamna.

PS.Nu am uitat ce s-a intamplat in iunie si am totul inregistrat, in caz de se razgandeste si nu mai recunoaste ce a declarat.

Niciun comentariu: