luni, 1 septembrie 2008

Tudor Chiuariu va candida pe un colegiu la Bacau?


Se pare ca fostul ministru liberal al Justitiei, ieseanul Tudor Chiuariu, va candida la alegerile parlamentare pe un colegiu la Bacau. Liderul PNL Iasi, deputatul Relu Fenechiu, s-a abtinut de la comentarii, insa presedintele filialei liberale din Bacau, Romeo Stavarache, a confirmat ca au fost discutii in acest sens. "Deocamdata nu este nimic hotarat, dar exista o propunere in acest sens. Este foarte probabil ca Tudor Chiuariu sa candideze pe un colegiu la Bacau, dar nu s-a luat inca o decizie la nivelul conducerii partidului”, a precizat Romeo Stavarache. De cealalta parte, Tudor Chiuariu spune ca nu au fost discutii in acest sens: "Despre candidatura mea nu s-a discutat in cadrul Delegatiei Permanente, acolo unde se iau deciziile”. Liderul filialei iesene, Relu Fenechiu, nu a vrut sa spuna prea multe. "Tudor Chiuariu a fost validat pe un colegiu la Iasi de catre Biroul Permanent, iar cu mine nu a discutat nimeni aceasta problema referitoare la candidatura la Bacau”, a spus Relu Fenechiu.

Ramane de vazut unde va candida Tudor Chiuariu , cert e ca fostul ministru al Justitiei trebuie sa intre in Parlament.

2 comentarii:

Anonim spunea...

este foarte important acest subiect. să ne ţii la curent cu el. nu mai avem răbdare. trebuie neapărat să ştim unde va candida acest onorabil om.

Anonim spunea...

de acord cu precedentul anonim. e important sa stim unde candideaza justitiarul Qariu, pentru a evita o lupta sangeroasa a dosarelor dna.
plus ca ne paraste si lu mama...