joi, 4 septembrie 2008

Femeia in ipostaze degradante...

Europarlamentarul iesean PD-L Mihaela Popa a cerut, în plenul Parlamentului European, eliminarea din mass-media a imaginilor care prezintă femeia în ipostaze degradante. Bun ....nu vreau sa spun ce comentarii am auzit pe acest subiect , din partea barbatilor evident . Nemultumirea era cat Casa Poporului .
Acum intrebarea e : este esential sa eliminam din mass-media imaginile care prezinta femeia in ipostaze degradante? Mai exact ce inseamna asta ? Si dau un exemplu : o femeie , sa zicem lider de partid la organizatia de femei desigur , ca in rest nu avem femei lider decat la conservatori, merge la o petrecere . Se afla si un fotograf pe acolo si se lasa fotografiata in ipostaze compromitatoare la modul ca isi da jos bluza , danseaza la bara sau isi arata jartica de la ciorap. Nu are voie sa publice fotografia ?
PS: Am postat aceasta fotografie deoarece Mihaela Popa este colega de partid cu Elena Udrea.

2 comentarii:

Marius Bojor spunea...

Cred ca se vrea ca si barbatii sa prezinte meteo in Libertatea. Simon Sensual, cum ar veni. Si mai ales sa dispara "Fata din pagina 3". The Sun a inceput moda cu "Fata de la pagina 3", sa vedem daca sunt de acord cu propunerea doamnei Mihaela Popa.

Anonim spunea...

De ce nu ? Sa mai fie exploatati si barbatii nu doar femeile...S-ar vinde in draci reviste si ziare care au poze cu autoritati in ipostaze degradante, ca sa citez. Ar cumpara si barbatii in egala masura pentru ca barfesc si ei la fel ca femeile , uneori chiar mai mult . De fapt nu e barfa , ci la ei se spune " discutie ca intre barbati"