marți, 16 septembrie 2008

Barfele Loredanei: Cine credeti ca are pretentii sa conduca o institutie ?

Ieri incepand cu ora 14.00 la Hotel Ciric a inceput marea petrecere a primarului care a implinit 52 de ani. Ieri nu a vrut sa ne spuna unde va petrecere asa ca am stat la o mica barfa cu cineva . La petrecerea au fost prezenti angajatii din Primarie directori si sefi servicii, de la RAJAC, de la regiile din subordinea primariei , de la CJ, primari PSD din judet, consilieri locali si membri din conducerea partidului si de la clubul de fotbal.

Dansul petrecerii a fost deschis de sarbatorit, adica Gheorghe Nichita care a avut-o ca partenera de dans pe Camelia Gavrila (a stat vreo 2-3 ore la peterecere). Al doilea dans a fost a viceprimarului Romeo Olteanu care a dansat cu sefa de la Starea Civila, Renata Marin.
La petrecerea lui Nichita a fost si Aurica Cobuz cu sotul ei . O sa intrebati cine e si de ce scriu despre ea. Well, este fosta primarita din Tibanesti care acum este consilier local in comuna. Faza tare este ca un consilier judetean a tras cat a putut pe linga Simirad sa o puna sef laBiroul Protectia Mediului , Muncii, PSI si Monitorizarea Serviciilor Comunitare de Utilitate Publica, dar Simirad cum nu o are la suflet pe respectiva persoana, nu a vrut sub nici o forma
In fine mai interesant este ca acesta domna din Tibanesti vrea sa ajunga sefa de institutie . Cineva care candideaza i-a promis ca daca va ajunge parlamentar, o pune sef la Directia Agricola, sau chiar la SAPARD.
Eu personal ma indoiesc ca va ajunge parlamentar ,,,,

Niciun comentariu: