vineri, 12 septembrie 2008

Barfele Loredanei

Inaugurez astazi o noua rubrica - Barfele Loredanei

La PSD Iasi e scandal cat Casa Poporului. Ce a fost la PDL inainte de stabilirea candidatilor dar ce e aici….. O mare diferenta . La PDL se urla in sedinte dar fiecare isi spunea oful , il mai injurau si pe lider, adica pe Carlan , Carlan ii calma si pana la urma iesea bine.
La PSD lumea nu prea comenteaza desi este nemultumita in schimb isi spun ofurile dupa. Asta este bine pentru ca uite asa mai aflam si noi .
Sa va spun ce am aflat ieri , vorbeau cateva persoane la o cafea si eu ma aflam acolo cu niste prieteni . Vorbeau ca Tompea si-a ridicat onor conducerea in cap fiindca a declansat vechiul conflict cu Niculescu si a atras-o si pe Ecaterina Andronescu in disputa. Niculescu l-a acuzat ca a politizat universitatea si conflictul iar Tompea l-a acuzat public pe Fenechiu ca-l sustine pe Niculescu. Tinand cont de intelegerea Fenechiu -Nichita, Fene s-a plans la Nichi ca-i strica imaginea si ar trebui sa ia masuri sa-l bage la fund pe Tompea. Asa ca , Tompea a fost scos de la Senat si bagat la deputati, unde Nichita stia sigur ca nu vrea. Numai ca Tompea isi baga picioarele si s-a retras.


La PNL inca mai cauta solutii pentru colegiu 4, unde a fost validat Tudor Chiuariu dar care va candida in cele din urma la Bacau. Liberalii ieseni jura ca Tudor Chiuariu va candida la Iasi insa alti liberali spun ca o varianta in locul lui Tudor pentru colegiul 4 este Mugur Cozmanciuc. Intrati pe blogul lui Tudor si vedeti unde a fost saptamana trecuta ....la Bacau of course. Daca candida la Iasi trebuia sa fie in Galata , Mircea sau Frumoasa .

Va provoc la un concurs : Cine va fi viitorul director la Ateneu ? Va dau doua indicii - este blonda si sexy

Niciun comentariu: