miercuri, 27 mai 2009

Oprea , victima politica sau politician necinstit ?

Ei hai , nu sariti asa dar imi place cum suna expresia politician necinstit

In toata povestea asta cu ANI care solicita confiscarea a 90.0000 de euro din banii lui Oprea sunt multe semne de intrebare. Cele mai multe vin in apararea lui Oprea . Pe de alta parte nu vreau sa cred ca ANI s-ar preta sa faca public o solicitare de confiscare a banilor , in urma unei comenzi politice. Bon, se speculeaza ca este comanda politica, desi Oprea nu a indraznit sa spuna asa ceva . Daca ar fi comanda politica de un lucru as fi sigura. Nu PSD -ul ar fi implicat deoarece Oprea nu reprezinta o miza pentru ei , implicati ar fi chiar cei din PDL.

PDL este o formatiune politica pe hartie. Se stie ca sunt democratii , o tabara si liberal democratii , o alta tabara . A trecut o vreme de la nunta iar acum incep sa se plateasca niste polite.
Totusi nu imi dau seama pe cine deranjeaza atat de tare in partid deoarece nu este prima lovitura de imagine pe care o traieste Oprea de cand a devenit portocaliu. A fost inlaturat de la europarlamentare , unde ar fi trebuit sa ocupe un loc eligibil, in Guvern nu a obtinut nicio functie , desi este un profesionist in domeniul lui de activitate iar acum vine si faza cu banii.

Intrebarea mea e cine ii trage un semnal de alarma lui Oprea?

4 comentarii:

Paul spunea...

100% e mâna lui Fenechiu.
Este o lovitură de imagine preventivă.
Urmează ceva mare în care Oprea nu se mai poate implica pentru că i s-a afectat credibilitatea prin chestiunea ANI-90 de mii de euro.
Garantez în scris că nu nici Cârlan, nici Nichita nu-s în spatele comenzii politice cu ANI.

Loredana Popovici - ANTON spunea...

atentie ce am scris , eu am zis PDL si nu PDL Iasi. Nu ma refeream la membrii de la Iasi. Este vorba de altii , ca doar cei de la iasi nu erau ei atat de ingusti la minte sa isi compromita imgainea in plina campanie mai ales ca Blaga a urlat la ei ca daca nu scot un scor bun , sefii de filiala vor zbura cu tot cu directorii de deconcentrate. Nu am inteles faza cu directorii , dar in fine e problema lor interna de partid.

Paul spunea...

Nu e nimeni de la PDL în spatele chestiunii ANI-Oprea. Fenechiu îi pune botniţă lui Oprea. Oprea ştie despre o treabă şi vroia să dea puternic în interesele lui Fenechiu. Acum nu mai poate că are dosar.
S-a vândut o chestie prin Iaşi pe 8 milioane de euro şi Oprea stătea să iasă la atac. Fenechiu i-a tăiat macaroana lui Oprea.
Ce sânge va curge...Brrrr

Loredana Popovici - ANTON spunea...

nu cred aceasta varianta si oricum daca ar sti D Oprea ceva ar putea iesi la inaintare altcineva