miercuri, 6 mai 2009

Serban chiar daca nu a pupat functia , se comporta ca si cum ar fi sef

Constantin Serban de la PDL iar a calcalt pe bec. S-a apucat sa sune dimineata probabil de pe telefonul de la scoala ( adica din bani publici) sa il ameninte pe purtatorul de cuvant al Consiliului Judetean, Sebastian Tataru. Motivul ? o initiativa a consiliului judetean care voia sa si-o atribuie personal. Asa ca domnul Serban s-a apucat sa tipe la el sa il ameninte ca il desfiinteaza si evident sa ii vorbeasca foarte urat.
Domnule Serban, dvs vreti sa fiti vicepresedinte dar in primul rand va trebui sa invatati sa fiti diplomat. Uneori aveti obiceiul sa confundati unele persoane cu membrii dvs de partid , care accepta crizele istericale.
P.S. Am tinut sa consemnez acest aspect deoarece nu este prima data cand vorbeste urat angajatilor din CJ. A mai amenintat si trei sefi de servicii, dar probabil ca atat se poate ...

si PS2 Daca va intrebati de ce fac seriale cu Serban , motivul este acelasi : si-a permis intr-o zi sa ma sune si a inceput sa tipe la mine, deoarece avea o mare dilema, de unde stiam eu ca nu va iesi deputat. Uite ca am avut dreptate si cum nu uit anumite aspecte, de fiecare data cand aud ceva de el voi scrie cu mare drag.

Niciun comentariu: