duminică, 31 mai 2009

EBA atacata la Iasi


Un individ beat de vreo 40 de ani a sarit la Elena Basescu in timp iesea din parcul Copou. Barbatul a inceput sa urle la ea si sa o intrebe ce vrea sa demonstreze prin campania ei. Atunci oamenii din staful ei au luat-o si au bagat-o in masina de campanie, individul a incercat sa fuga dupa ea dar a fost retinut de bodyguarzii Elenei. Cum era si normal , a venit si politia si a fost " invitat " la sectie sa dea declaratie. Individul spune ca uraste culoarea verde si voia sa o intrebe de ce foloseste aceasta culoare in campania ei.


P.S . Am intrebat-o care este data nasterii poetului Mihai Eminescu si raspunsul a fost : Draga mea, te rog frumos să mă crezi că nu am venit la o lecţie de istorie sau la o emisiune concurs, da? Sunt printre alegătorii mei într-un parc şi nu am venit la o emisiune"
Nu era mai simplu sa raspunda sec : 15 ianuarie 1850??

9 comentarii:

Anonim spunea...

impreuna cu cei de la bucuresti, toti faceti o presa de rahat. daca tu ca jurnalist, pui o asemenea intrebare unei fete pe care au porcit-o toti de la jurnlaisti pana la "inalti" demnitari, inseamna ca nu esti mai presus decat colegii de la bucuresti. nu iti doresc sa fii parinte si sa isi bata joc si sa profite toate lichelele de copilul tau, asa cum se intampla in cazul Elenei Basescu. Toti o manjiti, o porciti, si o balacariti, doar pt ca este fata presedintelui. este tanara, a intrat ingtr-un domeniu, foarte putin pregatita si mai are de invatat. sa nu uitam ca "OMUL CAT TRAIESTE INVATA". daca era o oarecare tanara candidata la PE, atunci nu ati mai fi frecat-o asa cum faceti acum.
voi cei din presa nu stiti sa va puneti in locul celor despre care scrieti. scrieti dupa va zice sefu', fara creier, fara sa ganditi si de cele mai multe ori dezinformand si oamenii. imi pare rau sa constat ca esti in aceeasi categorie mai ales ca te lauzi ca ai nu stiu cari ani de presa si ca ai lucrat nu stiu unde. nu sunt din presa, nici nu stiu cu ce se mananca dar cred ca va faceti de cap prea mult. ne-am saturat de atata manipulare si batjocura! pacat ca se zice ca sunteti a patra putere in stat, cand nici despre primele trei nu scieti cum ar trebui.

Anonim spunea...

Pentru primul "Anonim"

Referitor la presa din Romania, ai destula dreptate. Dar nu vad de ce-i iei apararea unei agramate care vrea sa faca politica, inainte sa termine macar o scoala. Sau daca a terminat-o, ar mai trebui sa mai repete odata macar ultimii ani. Te bagi in politica dupa ce ai profesat intr-un domeniu mai mult decat suficient, ai ajuns la niste varfuri si limite, si apoi te gandesti ca ai agonisit atat avere, dar mai ales si experienta sa ii ocrotesti pe cei mai saraci cu duhul... Dar balbaita asta basesciana nu stie nici macar sa treaca strada... Maimuta asta trebuie sa ne reprezinte pe noi in Europa?

Mugurel Tudor spunea...

@Primul anonim: Dacă un cimpanzeu candidează pentru o funcţie, şi ia 5%, pe cine tre' să te enervezi, pe cimpanzeu, sau pe ăia de 5% suficient de cretini să voteze un cimpanzeu?

Nashu_mare spunea...

Era mai simplu dar in nicun caz nu ar fi fost raspunsul potrivit. Felicitari, ai generat primul raspuns "adevarat" al don-soarei!

realkafka spunea...

Pai, fata moshului, ea AR FI PUTUT sa-ti raspunda cum zici tu DACA ar fi stiut. Insa, cum in capul ei sunt doar Gucci, Prada, Vuitton... data nasterii lui Eminescu (a unuia care nu a creat sandalutze, posetutze si palarii) poate reprezenta un balast. Nu ca ar stii ce inseamna balast, desi vorbeste despre Rihn-Dunare.

Elvis Boghiu spunea...

:)) Dacă aş fi fost în locul tău nu aş mai fi trecut răspunsul ei. Ţi-a zis-o! Halal ziaristă!

Loredana Popovici - ANTON spunea...

Pentru Rege, asa este, mi-a zis-o iar eu am scris ....Nu numai eu ci si presa centrala

Nashu_mare spunea...

@realkafka:

Ce importanta are cand s-a nascut Eminescu? Conteaza undeva? Da'Arghezi stii cand s-a nascut? Cate kilograme a avut la nastere? Cine crezi ca stie? Eu nu stiu si nu mi-e rusine sa recunosc, daca stam sa discutam despre asta acum.

Stii ce e mai amuzant in toata povestea asta? Eminescu insusi nu isi stia cu exactitate ziua de nastere iar asta ar fi trebuit sa stie cea care a pus intrebarea. Ironic, nu-i asa? Practic, este din absolut toate punctele de vedere o intrebare care nu ii aduce decat avantaje fetii.

Anonim spunea...

Nu esti decat o jurnalista de duzina de pe meleaguri mioritice.. In politica avem EBE, in jurnalism exemplare ca tine.. Ceea ce e mai tragic e ca n-ai sa intelegi niciodata de ce am afirmat asta.. Sincer nu ma astept sa ai demnitatea sa postezi asta..