luni, 18 mai 2009

Dorina Isopescu va fi director adj la Directia Apelor Prut

Chiar daca unii pedelisti din Iasi au strambat din nas in momentul in care seful de filiala Dan Carlan a propus, Dorina Isopescu, care a parasit tabara liberalilor anul trecut din motive personale, a fost nominalizata de PDL Iasi pentru a conduce alaturi de Corneliu Cretu, Directia Apelor Prut.

Declaratiile lui Dan Carlan si Dorina Isopescu le veti citi maine pe blog preluate din ziarul Iasi Plus.

"Sunt inginer de profesie si ma pasioneaza meseria. PD-L este mai apropiat de mine, deoarece in acest partid se afla fosti mei colegi liberali. Cand am plecat din PNL am zis ca vreau sa ma linistesc acasa, iar institutia se afla in Iasi si voi putea fi aproape de fiica mea", a declarat Dorina Isopescu.
"La cateva luni dupa ce a demisionat din PNL a decis sa vina alaturi de noi in PD-L. Este o decizie care s-a discutat in BPJ. Dorina Isopescu este un om cu experienta, a fost 4 ani la Inspectoratul de Constructii si este profesor universitar", a declarat Dan Carlan, presedintele PD-L Iasi.
Concursul pentru ocuparea postului de director va avea loc pe 20 mai. PSD a nominalizat pentru functia de director pe actualul director, Corneliu Cretu.

3 comentarii:

Anonim spunea...

hei, mi le mai dai si mie?

Loredana Popovici - ANTON spunea...

sigur ca da, faci copy paste la noapte cand apare textul pe site

Anonim spunea...

Dorina Isopescu este Director general la Directia Apelor Prut. Cretu a fost schimbat. Succesuri !!