miercuri, 20 mai 2009

Apa plata - un moft sau o necesitate ?

. Apa plata este lichidul asezat in fata unor autoritati , delegatii din strainatate sau alte persoane importante care participa la o conferinta de presa si nu numai. Tot apa plata vad si la sedinta de Consiliu Local . La noi , romanul a fost invatat sa consume apa minerala si sucuri de toate culorile. Sunt perioade in viata , mai lungi sau mai scurte cand esti fortat de imprejurari sau iti impui sa consumi doar apa plata (sau ceaiuri). La Iasi o persoana normala ( care nu este o personalitate) si consuma doar apa plata este considerata o persoana cu fite cand refuza o apa minerala sau un suc. Nu , nu este fitoasa.

PS Andrei , faptul ca te-ai simtit umilit astazi pentru ca mi-ai adus o apa plata m-a dezamagit. Tu ai perceput gestul meu de a solicita celui care stiam ca nu va refuza ca pe un afront deoarece a trebuit sa te duci sa aduci apa. Daca m-ai fi bagat in seama in momentul in care te-am rugat inainte de conf sa imi faci rost de o apa ( deoarece stiu ca exista in institutie ) nu as fi solicitat public.
PS2 Asa este , nimeni nu este obligat sa imi dea apa plata. Daca nu imi convine pot sa imi cumpar si singura numai ca este incomod sa cari apa dupa tine.

Un comentariu:

Puterea Dushului spunea...

Bravo, Lori! Trebuia sa spuna cineva acest adevar cu voce tare. Sunt momente in viata cand esti fortat de imprejurari, iar ei nu inteleg asta. Ordinarilor!