marți, 8 septembrie 2009

Si totusi legea nu ar trebuie respectata si de liberali , in speta Crin Antonescu ?

In cutiile postale , la usa sau pur si simplu aruncate pe scari iesenii pot gasi 2 scrisorele de la Crin Antonescu. Din cate stiu eu campania electorala incepe in octombrie, dar cum dorinta de afirmare este mare, liberalii nu mai au rabdare si deja au inceput sa ne asalteze cu pliante electorale.
"Cu prietenie si incredere" mi-a scris domnul Crin Antonescu si mi-a transmis " vreau sa redau Romania romanilor. Fara scandaluri, fara grupuri de interese, fara spectacole de prost gust, fara minciuna si promisiuni desarte.Romania are nevoie, mai mult decat oricand, de echilibru si normalitate"


Bla bla-uri, romanul nu mai pune botul la astfel de promisiuni
Suna frumos ce promite insa suntem destul de realisti sa stim ca nu v-a reusi din foarte multe motive. Doua le spun eu acum: ar trebui sa dispara toata clasa politica din Romania, toti afaceristii, interlorpii , mafiotii, etc , etc pentru a reusi acest lucru si doi, in conditiile actuale nu va iesi presedinte. A stat ascuns o vara intreaga, lumea a si uitat ca e candidat la prezidentiale iar acum va veni cu multe pliante si atat. Pana va reusi sa il cunoasca tot romanul din toate catunele tarii vor mai trece vreo 2 ani....


De ce se intampla totusi aceste lucruri ? Pentru ca politicienii sunt invatati ca statul este slab si corupt, iar legile sunt pentru fraieri, vorba unui prieten bun, Claudiu

5 comentarii:

Unknown spunea...

Stimata doamna Loredana, pentru necunoscatori o astfel de scrisoare poate parea ca o campanie electorala inceputa prematur. Pentru o persoana care totusi a absolvit niste studii politice, ea nu e tratata altfel decat o simpla scrisoare in care o persoana incearca sa se faca cunoscuta, prin a se prezenta.
Am primit si eu scrisoarea respectiva (in alt judet decat cel al dvs.) si nu mi-a inspirat niciun sentiment de nemultumire sau de dezamagire.

Iar remarca dvs "ar trebui sa dispara toti afaceristii" este probabil mai penala decat dezgustul pe care vi l-ar fi lasat acea scrisoare.

Sper sa-mi postati totusi comment-ul.

Anonim spunea...

Sarut mana, doamna Popovici,
Si pe mine ma scoate din minti maculatura din cutia de scrisori (fie ca e a lui Antonescu sau a lui Geoana sau Basescu) dar mai tare ma enerveaza voturile cumparate cu 500 ron ale lui Basescu si telefoanele mobile ale lui Vanghelie. Sa fim fairplay, ce Dumnezeu! PNL-istii mnu au facut niciodata turism electoral. Ne-au infundat ghena cu pliante dar au ramas clean. Nu sunt pnl-ist si nici politica nu fac, dar trebuie sa fim onesti, repet!

Vasile Fistei

DANGA Marius spunea...

Stiu ca nu ai sa te superi daca te intreb care este partea ilegala a acestei actiuni?

Marius Danga

Loredana Popovici - ANTON spunea...

marius , chiar daca nu scrie "Votati Crin Antonescu", mesajul este clar , ilegal nu e daca privim strict pe textul de lege, pentru ca sunteti destul de destepti sa nu va faceti probleme . Cate lucruri "frumoase" s-au facut in tara respectand legea ?

Anonim spunea...

"ILEGAL NU E daca privim strict pe textul de lege".Atunci??? Despre ce vorbim??? "Mesajul este clar"-jalnic Loredana Popovici, foarte jalnic.Cei de care tu te-ai atasat pot face si "lucruri" care sfideaza legea,dar Crin care nu incalca legea,trebuie blamat.VOI aveti altfel de legi???Explica-te,ca sa te pot intelege.