vineri, 4 septembrie 2009

Simirad a negociat direct cu Traian Basescu si Vasile Blaga

Constantin Simirad poate sa ne rada in nas lejer. In timp ce toti ne dadeam cu parerea ca il va sustine pe Oprescu iar surse din PSD ne spuneau ca a plecat la Bucuresti sa se vada cu acesta, Simirad isi vedea linistit de proiectul sau politic pedelist.
Declaratiile oficiale de astazi s-au batut cap in cap la un moment dat ce starneau multe intrebari.

Ziele trecute Simirad declara ca a fost la Bucuresti la ministerul Lucrarilor Publice si a semnat un contract pe axa POR. Ministru este Blaga , la doar cateva zile iese si spune ca il sustine pe Traian Basescu la prezidentiale , asa ca ne ducem cu gandul ca toate jocurile s-au facut la Bucuresti. Simirad nu a negociat pe plan local cu Dan Carlan , pentru ca e limpede ca nu il inghite si nu va sta niciodata la aceeasi masa a negocierilor. Simirad a negociat direct cu Traian Basescu, Vasile Blaga , care au un cuvant greu de spus in PDL.

Cum filiala de la Iasi nu are dreptul sa comenteze, liderii nu au incotro si trebuie sa joace cum canta Simirad, adica sa se detaseze de Gheorghe Nichita.
Va incepe razboiul crunt , si pacate din toate aceste dispute politice vor avea de pierdut doar iesenii. Asa ca revin la intrebarea : de ce a fost nevoie ca PSD sa il sustina pe Simirad la Consiliul Judetean???????
Raspusn: Ca sa se aliaze cu dracul sa poata trece puntea

Un comentariu:

Unknown spunea...

Carlan a inghitit azi o broasca raioasa.
Nimeni din PDL nu este fericit de sprijinul lui Simirad, pentru ca daca Basescu va castiga, conu Costica va zice ca el este cel care a facut diferenta.

Iar Basescu va face ce a facut si cu Stolojan - il va folosi pe mosneag cat poate si ii va da apoi un sut in kur