joi, 10 septembrie 2009

Urmatorul pas - isi vor vinde si mama pentru a da bine in fata lui Traian Basescu ?

Tradare , e putin spus ce au facut pedelistii la Iasi. Cert e ca politicienii calca si peste cadavre daca este cazul, este un haos total pe scena politica din Iasi . Totul pentru ca au interes, ce moralitate, coloana vertebrala sau alte ineptii din astea . Cica sunt lucruri marunte disputele cu Simirad avute pana acum, de genul sa faca puscarie Dan Carlan 5- 6 ani pentru ca l-a acuzat pe Simirad ca a colaborat cu Securitatea, sau ca l-a cocotat pe cladirea din Vasile Alecsandri si a scris mare ca se autodemoleaza din vina PDL prin Dan Carlan.
Eu am inteles un singur lucru : cei de la Bucuresti au dictat iar cei de la Iasi au executat. Stau si ma intreb, oare mai au curajul sa se priveasca in ochi dupa ce declaratii au facut astazi ? Nu le plang lor de mila, pentru ca impreuna duc tara asta de rapa, mie imi este ciuda ca se duc dracului proiectele importante pentru Iasi deoarece vor incepe sa isi puna bete in roate.

Plec in concediu , nici nu mai vreau sa aud de Iasi 2 saptamani. Sfanta Parascheva cu siguranta va proteja iesenii, ca in baza politicienilor ne ia dracu pe toti.

Un comentariu:

garzanti spunea...

La nivelul alegatorilor impactul migrarii Cristinei Dobre de la PNL catre PD-L este apropiat de zero, in schimb tot ce a facut ea este imoral. Inclusiv rationamentul precum ca oamenii din colegiu au votat PD-L si trebuia sa ii reprezint, eu o intreb oamenii care au votat PNL acolo si in alte colegii de unde s-au redistribuit voturi se simt reprezentati de PD-L?

Daca era interesata realmente de acest aspect trebuia sa isi dea demisia din functia de parlamentar si oamenii decideau din nou :)

A fost un business politic pur, cei de la Bucuresti judeca pe baza unor procente in parlament si au discutat cu ea acolo, iar cei din Iasi s-au comportant in cel mai provincial stil cu putinta.